Van Esch

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: super om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Ruud de Beer

Uitstekend

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel zitplezier toe!

Ans van Gorp

Service /uitleg en levering prima Eén manco: geen handleiding in het Nederlands

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: leuk om te lezen dat u tevreden bent over de service en de uitleg. We zijn er druk mee bezig om de handleiding te vertalen naar het Nederlands: mocht u ergens niet... Hartelijk dank voor uw review: leuk om te lezen dat u tevreden bent over de service en de uitleg. We zijn er druk mee bezig om de handleiding te vertalen naar het Nederlands: mocht u ergens niet uitkomen dan helpen wij u graag verder!

Adrie

De communicatie verliep over het algemeen goed. Het viel me wel op dat alle adresgegevens door hen niet goed gekoppeld werden, waardoor er soms wel 'ns ruis ontstond in de communicatie

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: super om te lezen dat u over het algemeen tevreden bent over de communicatie. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons... Hartelijk dank voor uw review: super om te lezen dat u over het algemeen tevreden bent over de communicatie. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd contacteren!

Annemie.vanrooy-franssen

Die was goed

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review; hier doen wij het voor. Ik wens u nog veel zitplezier toe!

Wilfred Boleij

Goede uitleg bij testmodellen. Ruime keuze in kleuren en kwaliteit leer.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: super om te lezen dat u goed geadviseerd bent en dat u ons aanbod ruim vindt. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

J. Prinsen

Mooie stoelen en fijn dat mijn vader thuis kon bekijken en passen welke stoel hij het fijnst vond. Verder goede afhandeling van de order.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: super om te lezen dat de stoelen naar verwachting zijn. Ik wens uw vader er nog heel veel plezier van!

Staelens

Heel professioneel, zonder opdringerigheid

Bedankt voor de review!
Wij wensen u nog zeer veel plezier toe met de aankoop.
Met vriendelijke groeten,
Team Meubelzorg België

Uildersma

Goed geholpen en uitgelegd

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: super om te lezen dat u goed geholpen bent en dat alles netjes is uitgelegd aan u. Ik wens u nog veel zitplezier toe en mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons... Hartelijk dank voor uw mooie review: super om te lezen dat u goed geholpen bent en dat alles netjes is uitgelegd aan u. Ik wens u nog veel zitplezier toe en mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd contacteren!

Beerden Eddy

Super

Reactie Meubelzorg:

Bedankt voor dit zeer mooie cijfer!
Wij wensen u nog zeer veel plezier toe met de aankoop.
Met vriendelijke groeten,
Team Meubelzorg België