Meubelzorg

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw positieve review: hier zijn wij erg blij mee. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Mariëtte Burgering

Prima, zaak en ze namen genoeg de tijd om een stoel uit te zoeken.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: heel goed om te lezen dat er de tijd voor u is genomen. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

Groot Zevert

Op zich prima, alleen jammer dat je altijd naast de actie aanbiedingen grijpt.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: vervelend om te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Ik zie op uw koopovereenkomst staan dat u wel een mooie korting heeft ontvangen. Ik wens u nog veel plezier van uw... Hartelijk dank voor uw review: vervelend om te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Ik zie op uw koopovereenkomst staan dat u wel een mooie korting heeft ontvangen. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe en mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd contacteren!

Q.J.M. Duivenvoorden

Goede ervaringen

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: ik wens u nog veel zitplezier toe en mocht u nog vragen hebben dan staan wij altijd voor u klaar!

Huub Willems

Service in. Uw bedrijf te Venlo en in het bijzonder de info verstrekking van uw medewerker Kevin was prima. Ik heb wel even laten weten dat een knop onder een van de poten ontbrak. Ik heb daarover... Service in. Uw bedrijf te Venlo en in het bijzonder de info verstrekking van uw medewerker Kevin was prima. Ik heb wel even laten weten dat een knop onder een van de poten ontbrak. Ik heb daarover een mail gezonden en ga er van uit dat deze nagezonden wordt.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw review: leuk om te lezen dat onze adviseur Kevin u goed heeft geïnformeerd. Ik zie dat uw mailtje in goede orde bij ons binnen is gekomen: onze serviceafdeling neemt spoedig... Hartelijk dank voor uw review: leuk om te lezen dat onze adviseur Kevin u goed heeft geïnformeerd. Ik zie dat uw mailtje in goede orde bij ons binnen is gekomen: onze serviceafdeling neemt spoedig contact met u op hierover. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

G.M Swinkels

Ja heel correct de afspraak nagekomen de afgesproken tijd klopte net personeel voor afleveren en uitleg.

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: hier doen wij het voor. Ik wens u nog veel zitplezier toe!

H Schoonderbeek

Nette verkopers heel vriendelijke bezorgers.... Echter om af te spreken wanneer de stoel gebracht kon worden kan nog veel aan verbeterd worden.
Ik had de telefoon niet opgenomen dus moet maar...
Ik had de telefoon niet opgenomen dus moet maar afwachten wanneer ik weer aan de beurt was, om de stoel te brengen..... U wordt wel een keer gebeld..... Het kwam er op neer dat het mijn eigen schuld was dat ik de telefoon niet heb opgenomen, dus nu wacht u maar tot we de stoel willen brengen.
Verder erg blij met de stoel.

Harm

Accuraat

Reactie Meubelzorg:

Hartelijk dank voor uw mooie review: heel fijn om te lezen dat u tevreden bent. Ik wens u nog veel plezier van uw order toe!

brasseur geert

Duur maar vriendelijk, behulpzaam en proper

Reactie Meubelzorg:

Wauw! Bedankt voor dit zeer mooie cijfer!
Wij wensen u nog zeer veel plezier toe met de aankoop.
Met vriendelijke groeten,
Team Meubelzorg België

Smetsers - van Daal

Het product is naar tevredenheid, de klantvriendelijkheid (bereidheid om te helpen) kan door bepaalde collega's beter.
Dat is erg jammer.