Iris van Nes

Ik heb 2 fietsbroekjes besteld. Eerst kwam er zonder aankondiging maar eentje. Op mijn mail werd erg snel en accuraat gereageerd en gisteren heb ik het tweede broekje ontvangen. Na mijn eerste... Ik heb 2 fietsbroekjes besteld. Eerst kwam er zonder aankondiging maar eentje. Op mijn mail werd erg snel en accuraat gereageerd en gisteren heb ik het tweede broekje ontvangen. Na mijn eerste schrik is alles zeer correct afgehandeld.

Erg mooie prijs voor 2 superfijne Craft fietsbroekjes.

I. Peters

Prima, alleen erg langzaam.

informatie op de site klopt met het geleverde.

Reactie Meulenkamp tweewielers:

Onze verontschuldigingen voor de vertraging, door de vakantieperiode zijn leveringen uit Italië trager.
Gezien het geen voorraad product was konden we dit niet zoals gewoonlijk binnen 1 dag versturen.

Job

(Bewerkt)

Door de vakantiedrukte bij leverancier wat vertraagd, maar verder prima afgeleverd

Assortiment, website

Davy Goorts

Zeer tevreden

zoals hierboven

Annet

Uiteindelijk positief, maar dat komt vooral door de manier waarop ze klanten verder helpen. Min-puntje blijft dat de voorraad niet altijd klopten er dus soms een langere levertijd is dan in de... Uiteindelijk positief, maar dat komt vooral door de manier waarop ze klanten verder helpen. Min-puntje blijft dat de voorraad niet altijd klopten er dus soms een langere levertijd is dan in de webwinkel op dat moment zichtbaar is! Er is mij beloofd dat daar hard en wordt gewerkt!

communicatie met de klant

Ferdinand

Goede service en duidelijke communicatie omtrent leveren. Top!

zeer goede communicatie over levertijden en mogelijkheden

vd Plas

Bestelling geplaatst na een aantal dagen krijg ik bericht dat bestelde item niet meer geleverd kan worden. Wel jammer want bij bestellingen kon ik nog voor de juiste maat kiezen en dan na een aantal... Bestelling geplaatst na een aantal dagen krijg ik bericht dat bestelde item niet meer geleverd kan worden. Wel jammer want bij bestellingen kon ik nog voor de juiste maat kiezen en dan na een aantal dagen blijkt deze niet meer voorradig te zijn en kan ook niet meer geleverd worden. Jammer dat voorraad dan toch niet up to date is.

Reactie Meulenkamp tweewielers:

Helaas had Castelli anders dan aangegeven de broek niet meer voorradig, en word ook niet meer geproduceerd. Bij Castelli was een fout ontstaan in de actuele voorraad.

Fieke

Top(Y)

Gezien ik op vakantie ga en een product op korte termijn nodig had, heeft fit 2 bike dit zeer snel afgehandeld en mij goed op de hoogte gehouden.

Leon Reinders

Snelle levering en correcte afhandeling.

Levert zeer snel