Goed advies en aftersales
Mijn bestelling was niet op voorraad, maar werd goed op de hoogte gehouden. Ook bij twijfel over de juiste maat krijg je een goed advies. Een webwinkel waar je met een goed gevoel kunt bestellen
Goede service
Ontvangst en service is een 10 waard.
Alles overzichtelijk en makkelijk te vinden.Goede prijzen en verzendingen gaan prima
Snelle levering en goed advies
Mooie en overzichtelijke site en vlotte communicatie over de voortgang van de levering. Onderscheidend in service door goede bereikbaarheid en niet moeilijk doen wanneer een levering niet voldoet...
fit2bike is een winkel waar ik graag terug kom zowel online als in de winkel. Fit2bike is een aanrader voor elke fietser
Fit2Bike gevonden via een Facebook add in mijn zijlijn. Snelle zending, soms uit kleine voorraad, dus moet je er rap bij zijn. Maar dan heb je wel exclusief spul voor een scherpe prijs
Fijn om te merken dat er nog winkels zijn die kwaliteit in alles uitstralen. Goede kleding, goede advisering en ook hoogstaande servicegerichtheid!
Fit 2 bike komt alle lof toe.Super goed in service, aandacht naar de klant en perfecte producten. Wens Fit 2 bike dan ook veel succes met het behalen van dit award