griet deneckere

We kochten een verjaardagscadeau boor onze 4-jarige bij Mevrouw Aardbei, alles werd supersnel en netjes verzonden en ziet er fantastisch uit!

Heel erg snelle verzending zelfs naar België 🇧🇪

Kappers

Makkelijke website

Cadeautjes netjes ingepakt geleverd

Petra de Vreede

Fijne website en geleverd zoals afgesproken

Alles klopte

Jacqueline Eijsink

Super

Snelle afhandeling
Leuk verpakt

Camille

Zeer goed

Gezochte product was bijna nergens meer te verkrijgen, wel bij mevrouw Aardbei en werd bovendien snel geleverd.

Karin

Verschillende keren hier besteld. Altijd super! De producten zijn kwalitatief erg goed en mooi. De prijzen zijn goed. En de inpakservice is geweldig!

Assortiment en service! Alles super!

Pauline

Volgens mij bestelde ik een minuutje voor 17.00 uur (dat is de tijd waarvoor je moet bestellen wil je het die dag nog verzonden zien) en eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat deze meegepakt zou... Volgens mij bestelde ik een minuutje voor 17.00 uur (dat is de tijd waarvoor je moet bestellen wil je het die dag nog verzonden zien) en eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat deze meegepakt zou worden. En jawel hoor, vandaag stond de pakketbezorger al voor de deur! Óók nog eens heel mooi ingepakt. Een feestje om te mogen ontvangen, bedankt!

Snelle verzending, mooi ingepakt

Karin

Mooi en ruim assortiment en de levering was erg snel.

Stefanie J

Ik bestelde al een aantal keren bij Mevrouw Aardbei en ben een supertevreden klant!
Hun webshop is echt top en ze hebben een heel gevarieerd en tof aanbod!
De levering is altijd...
Hun webshop is echt top en ze hebben een heel gevarieerd en tof aanbod!
De levering is altijd supersnel.
En dan komt het pakje toe... Wauw wat een plezier om deze doos te openen! Alles zo prachtig en met zorg en liefde verpakt! Fantastisch!!!

Aanbod op de webshop, snelle levering, fantastische inpakservice!

C.A. Pos

Erg prettig

Snelle service en prachtig ingepakt.