Assortiment
Winkeluitstraling
Deskundig advies
Bezorging

Brenda Jansen

De eerste ervaring is gelijk een goede ervaring. wij zijn zeer blij met het door ons bestelde produkt

A Kraamer

Dit bedrijf springt zeker er uit, omdat het moderne meubels/uitstraling heeft. En mooi geëtaleerd staat en zeker niet te vol en zo komt elke meubelstuk tot z'n recht.

Moderne
Ruimtelijke uitstraling ook van buiten af.

Niet direct op de klant aflopen, wat wel goed is gedag zeggen.

Nico Brinker

Mooi bedrijf, grote sortering, vakkundig personeel.

M Dienaar

Wij waren onder de druk van de professioateir van de verkoopster, Zer heeft ons op allerleimerken banken laten plaatsnemen

Positief
Vriendelijk en deskundig personeel

Deskundig advies
Anticipeert goed op wensen klant

Levertijd was niet lang
Kan me toch wel voorstellen dat er meer over de voortgang te melden is
Is toch leuk om te weten hoever het met de komst van de nieuwe meubelen staat

a.j. van Dijk

Wij zijn zeer tevreden

Goede en adequate service, kundig advise.

F. Bögels

We hebben een prima advies gekregen. Er werd ons niets opgedrongen.

Overzichtelijke zaak en goede verdeling van de merken over de zaak

Het is soms lastig te bepalen waar het verkooppersoneel zich bevindt

Twee ervaringen.
1. Interesse in 2 stoelen uit de showroom en bod gedaan. Geen tegenbod ontvangen. Vonden wij niet erg zakelijk omdat concurrenten de stoelen veel goedkoper aanbieden.
2....
Twee ervaringen.
2. Andere stoel gekocht. Kregen niet erg het gevoel dat wij als klant gewaardeerd werden. Kwam mogelijk omdat wij scherp onderhandelden.

Kan klantvriendelijker. Kochten voor de 1ste keer. Verwelkom nieuwe klanten als 'vorsten'.
Ik vind persoonlijk het rad niet prettig.

Reactie Middelman Wonen:

Geachte heer/mevrouw,
Wij vinden het zeer vervelend dat u niet helemaal tevreden bent over bepaalde zaken.
Geachte heer/mevrouw,
Graag komen wij met u in contact om te kijken of we samen met u deze problemen op kunnen lossen.
Met vriendelijke groeten,
Middelman Wonen

De Groot

Klantvriendelijk, ze nemen ruim te tijd, respect voor klantwensen, vlotte reactie op email.

Zie boven.

Meer aandacht in showroom voor indeling naar categorie of ontwerper. Het is nu af en toe verwarrend als je gericht wilt zoeken.

Hendriksen

Diverse meubels gekocht.

Advies over meubels, gordijnen.

Nee.