Assortiment
Bezorging

Prima bedrijf

Nette ontvangst in winkel
Nette ontvangst in winkel
Meerdere malen met klantenservice over levering gebeld, vriendelijke manier van afhandeling van de vragen. Late levering is gecompenseerd met een vergoeding (stoelen protecq behandeling gratis)

Leveringsafspraak is meerdere keren opgeschoven, dit lag bij leverancier van de stoelen. Ben tussentijds alleen de eerste keer op de hoogte gebracht, daarna heb ik meerdere malen zelf naar de stand... Leveringsafspraak is meerdere keren opgeschoven, dit lag bij leverancier van de stoelen. Ben tussentijds alleen de eerste keer op de hoogte gebracht, daarna heb ik meerdere malen zelf naar de stand van zaken moeten vragen. Er ligt nog een vraag omtrent klacht streep stof. Nu twee weken geleden en nog niets vernomen. Zal er weer achteraan moeten gaan. Terugkoppelingen zou beter kunnen zijn.

B.W.Plooij

Meerdere malen aankoop gedaan.

J.H.C.Hoekstra

Prettige bediening, deskundig advies.
Niet opdringerig.

de Zeeuw

Zie hieronder

Wij hebben echt moeten smeken om een bank te bestellen. We zijn tot vier keer toe in de winkel geweest en aan tafel gezeten met de verkoopster.
Het sturen van een offerte kan vele malen...
Het sturen van een offerte kan vele malen sneller als het per mail gaat ipv met de post.
Nu is er ook iets geoffreerd dat helemaal niet kan (qua grootte van de bak) en heeft drie extra weken tijd gekost.
We hebben zelf het voorstel moeten doen om de stoel apart van de bank te leveren, waardoor de levertijd van de stoel sneller kon gaan. We hebben er voor getekend, echter is ons niet verteld dat we een aanbetaling moesten doen en werd de stoel alsnog niet eerder besteld. Pas bij de aanbetaling van de bank gingen de bellen rinkelen en is actie ondernomen en werd de stoel en de bank tegelijkertijd besteld.
De levertijd is ons mondeling verteld zou 8-10 weken zijn, waarvan de verkoopster zei dat dit meestal 8 weken is. Uiteindelijk werd de levertijd dus langer dan mondeling was verteld.
Ik vind het onvoorstelbaar dat in een tijd waarin het al jaren niet goed gaat in de meubelbranche, dat een klant echt moet blijven volhouden om de bank en stoel bij Middelman te bestellen.

Dat collega's van elkaar weten wat er geoffreerd is, door in het systeem te kunnen kijken. Nu ben ik ook twee maal voor niets naar de winkel geweest omdat collega's niets konden vinden over de offerte.
Tussentijdse aanpassingen in de offerte, ander stofkleur en andere afmeting, konden niet snel gedaan worden.

Ik wil niemand de zwarte piet toespelen, houd daar ook niet van, maar heb de gang van zaken als niet professioneel ervaren.

Geachte klant,
Wij betreuren het dat we, ondanks dat we vanaf het begin consequent contact met u over het verloop van de order hebben onderhouden, en samen met u tot een voor u bevredigende oplossing waren gekomen, nu deze review ontvangen.
Met vriendelijke groeten

Willig, RJ

Prima voorgelicht over een mooi assortiment, de bestellingen keurig afgeleverd (thuisbezorgd, gemonteerd en alle verpakkingsmaterialen afgevoerd!).

Mogelijkheden om bestellingen in afwachting van levering in het magazijn vast te houden.

Geen.

Goed begin

Uitstraling

Service en afleveren

Geachte heer/mevrouw,
Wij vinden het zeer vervelend dat u niet helemaal tevreden bent over bepaalde zaken.
Graag komen wij met u in contact om deze punten te bespreken.
Met vriendelijke...
Geachte heer/mevrouw,
Graag komen wij met u in contact om deze punten te bespreken.
Met vriendelijke groeten

D. Wijburg

Positieve en gezellige klantvriendelijkheid

Viel op tijdens de bezorging dat de bank niet verpakt cq beschermd uit de vrachtwagen kwam

Bart van de Coterlet

Tijdens het bestellen werd ik meerdere malen verkeerd voorgelicht door de medewerker van Middelman. Ik heb haar drie keer moeten corigeren over de prijs, het formaat en de poten van de bank om tot... Tijdens het bestellen werd ik meerdere malen verkeerd voorgelicht door de medewerker van Middelman. Ik heb haar drie keer moeten corigeren over de prijs, het formaat en de poten van de bank om tot de juiste bestelling te komen. Daarnaast zaten er vieze vingers op de bank na de levering en vind ik dat de stof niet echt mooi over de kussens zit.

Mooie, unieke collectie met vriendelijk personeel.

Deskundigheid personeel. Bij het afleveren schoner te werk gaan.

Geachte klant,
Wij danken u voor uw review.
Uiteraard worden de door u genoemde punten binnen ons bedrijf zeer serieus genomen.
Inmiddels hebben wij met u hierover contact gehad.
Met...
Geachte klant,
Wij danken u voor uw review.
Inmiddels hebben wij met u hierover contact gehad.
Met vriendelijke groeten,

C. koopmans

Wij komen al jaren bij Middelman en zijn altijd goed geholpen. Dit keer werden wij door een stagiaire geholpen en wij vonden haar al zeer deskundig en klantvriendelijk, tevens werd zij goed begeleid.

Deskundigheid en klantvriendelijk