Gwen Van den eertwegh

Ze laten je rustig alle voorbeelden zien en helpen je met een houding te kiezen. Ik ben op locatie Maastricht geweest, erg fijn was het hier. Ze stellen je gerust en doen niets geforceerd.
Mijn beeldje zou pas rond oktober komen echter kreeg ik deze al op 17 juli!
Op 16juli ben ik bevallen dus dit was echt heel speciaal voor mij.
Ik ben blij dat ik een beeldje heb laten maken!

Reactie Mijn Baby Buikje:

Lieve Gwen,
Wat een timing! Super om te horen dat het je goed is bevallen.
Liefs,
Mijn Baby Buikje Team

Dami

Hele fijne, veilige omgeving waar echt de tijd voor je wordt genomen. Dit met professionele kennis en persoonlijke aandacht en een prachtig resultaat!

Shariffa

Super leuke aandenken van je zwangerschap!

Lotte

Vandaag geweest voor mijn buikbeeldje. Vooraf een beetje nerveus over het feit dat je 'naakt' bent, maar eenmaal bij de afspraak was de spanning snel weg. Eerst even een fijn gesprek gehad en daarna... Vandaag geweest voor mijn buikbeeldje. Vooraf een beetje nerveus over het feit dat je 'naakt' bent, maar eenmaal bij de afspraak was de spanning snel weg. Eerst even een fijn gesprek gehad en daarna pas naar het echte moment toe werken.
Ik heb de afspraak als ontzettend fijn ervaren en ik kan niet wachten tot ik mijn beeldje in handen heb. Ontzettend bedankt voor deze (nu al) mooie ervaring.

Ilse

Hele fijne ervaring. Werd meteen op mijn gemak gesteld, geen haast en duidelijke uitleg. Top! Ga zo door

Silke

Fantastisch mooi aandenken van een hele bijzondere periode dat mijn kleine engeltje nog in mijn buik zat.

Elisabeth

Als Moederdagcadeau een bon gekregen, fijn geholpen in Amersfoort. Uitpakken was ook een feest!

Anouk

Je voelt je direct op je gemak zodra je binnen komt. Er is ruimte om nog rustig na te denken over je wensen en daarnaast staan er vele voorbeelden. Heel fijn dat je ook direct een beoogd resultaat... Je voelt je direct op je gemak zodra je binnen komt. Er is ruimte om nog rustig na te denken over je wensen en daarnaast staan er vele voorbeelden. Heel fijn dat je ook direct een beoogd resultaat te zien krijgt! Ik kan niet wachten op mijn beeldje.

Marije Gratama

Erg prettige ontvangst. Erg fijne en duidelijke uitleg. Voelde me erg prettig tijdens het maken van de scan. Rustige sfeer. Gewoon een top ervaring.

Tamar

De scan/foto's maken ging relaxed en makkelijk. Op het scherm was het resultaat mooi, nu nog een tijdje wachten op het eindresultaat!