Het was een fijne ervaring om een buikbeeldje te laten maken bij babybuikje. De ervaren medewerkster had goede tips om het beste resultaat eruit te halen en stelde je goed op je gemak in de studio!...Het was een fijne ervaring om een buikbeeldje te laten maken bij babybuikje. De ervaren medewerkster had goede tips om het beste resultaat eruit te halen en stelde je goed op je gemak in de studio! Ik zou het bij een volgende zwangerschap zo weer doen.
Tess
Aardige meiden, behulpzaam en leuk dat je alvast mee kan kijken op de computer
Djamilla
Het was een hele fijne ervaring. Ik werd goed op mijn gemak gesteld wat fijn is aa gezien je jezelf toch letterlijk moet blootstellen. Er werd duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden waren en we...Het was een hele fijne ervaring. Ik werd goed op mijn gemak gesteld wat fijn is aa gezien je jezelf toch letterlijk moet blootstellen. Er werd duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden waren en we kregen ook de ruimte om een keuze te maken. Wat fijn was, want de keuze is reuze. De 3D-scan was zo klaar en je ziet meteen een preview op de computer om je een idee te geven van hoe het eruit komt te zien.
Wij waren heel tevreden en raden mijn baby buikje zeker aan!♥️
Daphne Van es
Super fijne communicatie en vertrouwd gevoel.
Robin Berkenbosch
Super leuke ervaring, lieve dame en natuurlijk een geweldig aandenken straks. Hele ongedwongen en fijne sfeer. Je bepaald zelf hoe je wil poseren. Omdat er ook veel voorbeelden staan van beeldjes...Super leuke ervaring, lieve dame en natuurlijk een geweldig aandenken straks. Hele ongedwongen en fijne sfeer. Je bepaald zelf hoe je wil poseren. Omdat er ook veel voorbeelden staan van beeldjes krijg je ook de opties om ze allemaal te zien en vast te houden. Ik zou het zeker iedereen aanbevelen!
Fenna Adriaensen
Steeds een heel fijne ervaring!
Liana
Onder een rustige en fijne sfeer mijn tweede beeldje laten maken. De 1e keer in Zaandam, de 2e keer bij Cynthia in Amersfoort. Ik voelde me heel erg op me gemak. Bedankt Cynthia voor een hele fijne...Onder een rustige en fijne sfeer mijn tweede beeldje laten maken. De 1e keer in Zaandam, de 2e keer bij Cynthia in Amersfoort. Ik voelde me heel erg op me gemak. Bedankt Cynthia voor een hele fijne ervaring en het prachtige beeldje. Het is de investering meer dan waard!
Ilse
Hele mooie ervaring om vast te laten leggen, super fijn opgevangen door Gytha. Heb meegekeken naar het proces van het beeldje, dat was heel interessant. Kan niet wachten om het beeldje over een paar...Hele mooie ervaring om vast te laten leggen, super fijn opgevangen door Gytha. Heb meegekeken naar het proces van het beeldje, dat was heel interessant. Kan niet wachten om het beeldje over een paar maanden thuis te ontvangen
Jelisa Titaley
Super lieve mensen. Ik was heel zenuwachtig maar eenmaal binnen voelde ik me erg op mijn gemak
Dorien Cornelissen
Heel vriendelijk onthaald, voelde me helemaal op mijn gemak. Veel keuze in verschillende beeldjes en prachtig resultaat nu al op de foto!! Heel benieuwd naar het eindresultaat!