Een hele fijne ervaring!
Goed om te horen!
Een hele leuke afspraak gehad bij Mijn Baby Buikje. Ik voelde mij erg op mijn gemak en het was ook erg leuk om al een voorproefje van het eindresultaat te kunnen zien. Ik zou het zeker aanraden!
Reactie Mijn Baby Buikje:
Wat fijn om te horen dat je een leuke ervaring hebt gehad bij ons en dat je je op je gemak voelde! We zijn blij dat je het voorproefje van het eindresultaat leuk vond en dat je ons zou aanraden....
Ze nemen rustig de tijd voor je om het beste beeld te creëren ook al moet het opnieuw
Klantgericht, vriendelijk en precies
Goede uitleg over de verschillende beeldjes. Fijne ruimte met om je op het gemak te stellen. Tevreden over het resultaat.
Reactie Mijn Baby Buikje:
Bedankt voor je mooie review! Fijn dat de uitleg duidelijk was en je je op je gemak voelde. Geniet van het resultaat!
Wij hebben vandaag een zwangerschapsbeeldje laten maken bij Mijn Babybuikje Maastricht.
Je komt binnen in een gezellige, huiselijke sfeer. Fijne uitleg over de afwerkingen. Erna werd er...
Reactie Mijn Baby Buikje:
Wat een leuke ervaring! Dank voor de lieve woorden en aanbeveling!
Vanmiddag een leuke afspraak gehad bij Mijn Baby Buikje. Alles weer goed uitgelegd en ook voor het scannen werd genoeg tijd genomen.
Reactie Mijn Baby Buikje:
Wat leuk om te horen! Fijn dat je een goede ervaring had en dat we alles rustig hebben kunnen uitleggen. Bedankt voor je review!