Donna

Je wordt erg op je gemak gesteld en meegenomen in het proces. De uiteindelijke scan gezien en ik kijk erg uit naar het eindresultaat.

Devon Dekkers

Een hele fijne ervaring!

Goed om te horen!

Danielle Vreugdenhil

Een hele leuke afspraak gehad bij Mijn Baby Buikje. Ik voelde mij erg op mijn gemak en het was ook erg leuk om al een voorproefje van het eindresultaat te kunnen zien. Ik zou het zeker aanraden!

Reactie Mijn Baby Buikje:

Wat fijn om te horen dat je een leuke ervaring hebt gehad bij ons en dat je je op je gemak voelde! We zijn blij dat je het voorproefje van het eindresultaat leuk vond en dat je ons zou aanraden.... Wat fijn om te horen dat je een leuke ervaring hebt gehad bij ons en dat je je op je gemak voelde! We zijn blij dat je het voorproefje van het eindresultaat leuk vond en dat je ons zou aanraden. Bedankt voor je mooie woorden!

Ine

Ze nemen rustig de tijd voor je om het beste beeld te creëren ook al moet het opnieuw

Danielle Teunissen

Klantgericht, vriendelijk en precies

Laura Hermans

Goede uitleg over de verschillende beeldjes. Fijne ruimte met om je op het gemak te stellen. Tevreden over het resultaat.

Reactie Mijn Baby Buikje:

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat de uitleg duidelijk was en je je op je gemak voelde. Geniet van het resultaat!

Rachel Haesen-Crijns

Wij hebben vandaag een zwangerschapsbeeldje laten maken bij Mijn Babybuikje Maastricht.
Je komt binnen in een gezellige, huiselijke sfeer. Fijne uitleg over de afwerkingen. Erna werd er gekeken naar de houding die het meest bij je past alvorens van start te gaan met de scan.
We kunnen niet wachten op ons mooie beeldje. We raden deze studio ten zeerste aan.

Reactie Mijn Baby Buikje:

Wat een leuke ervaring! Dank voor de lieve woorden en aanbeveling!

Maaike

Vanmiddag een leuke afspraak gehad bij Mijn Baby Buikje. Alles weer goed uitgelegd en ook voor het scannen werd genoeg tijd genomen.

Reactie Mijn Baby Buikje:

Wat leuk om te horen! Fijn dat je een goede ervaring had en dat we alles rustig hebben kunnen uitleggen. Bedankt voor je review!

Berit

Heel vriendelijk geholpen, mogelijkheden en prijzen werden besproken en tijdens de scan wordt je op je gemak gesteld. Een hele fijne en relaxte sfeer!

Katrien de Nijs

Tijdens de sessie wordt je op je gemak gesteld en wordt er alle tijd genomen om wensen, vragen en opties te bespreken. Het scannen zelf was snel gedaan. Het eindresultaat is nog mooier dan we... Tijdens de sessie wordt je op je gemak gesteld en wordt er alle tijd genomen om wensen, vragen en opties te bespreken. Het scannen zelf was snel gedaan. Het eindresultaat is nog mooier dan we gedacht hadden. Heel erg veel dank voor deze mooie herinnering!