Melanie

Vriendelijk ontvangst en een mooi resultaat

tanjawadners@gmail.com

Super goed geholpen en ze denken fijn met je mee.

HP

Goede uitleg. Vertrouwde omgeving. Ontspannend sfeer.
Ze namen de tijd. Na de eerste keer niet helemaal tevreden maar zonder probleem deed ze nog een tweede scan.
Absoluut een aanrader

Babiche

Goed geholpen met kiezen van het beeldje en gezellige sfeer!

Jaimy

Hele fijne setting, lieve medewerker en goede ervaring

Ruby

Super fijne scan sessie gehad met Wendy. Ze nam erg goed de tijd voor mij en adviseerde ook goed over houdingen. Hele prettige sfeer, waardoor je je (zelfs helemaal naakt) op je gemak voelt! Vanwege... Super fijne scan sessie gehad met Wendy. Ze nam erg goed de tijd voor mij en adviseerde ook goed over houdingen. Hele prettige sfeer, waardoor je je (zelfs helemaal naakt) op je gemak voelt! Vanwege ziekte moest de sessie worden verplaatst, ook daar super fijn contact over gehad en ze dachten heel flexibel mee in nieuwe mogelijkheden op korte termijn. Heel erg benieuwd naar het beeldje straks maar kan niet anders dan prachtig worden!

Linda

Ik ben heel erg blij met mijn babybuikje 😍
Na ongeveer 12 weken wachten kwam hij dan eindelijk binnen🤩 en hij is prachtig!

Mariska

Wij hadden een heel fijne ervaring. Er wordt rustig de tijd genomen om alles uit te leggen en ook om de houding voor het beeldje te bepalen. Daarna krijg je ook genoeg tijd om het materiaal van het... Wij hadden een heel fijne ervaring. Er wordt rustig de tijd genomen om alles uit te leggen en ook om de houding voor het beeldje te bepalen. Daarna krijg je ook genoeg tijd om het materiaal van het beeldje te kiezen.

Ilona

Ik was in studio Breda. Je voelt je meteen op je gemak. Fijn om naar alle materialen en houdingen te kijken en er wordt echt open geadviseerd.

Sophie

Hele fijne ervaring, wordt goed uitgelegd en echt geluisterd naar je wensen!