Marije

Leuke ervaring gehad bij studio zaandam. De beeldjes stonden er allemaal zodat je ze goed kan bekijken en vasthouden. Verschillende houdingen staan er ook als voorbeeld. Ik ben benieuwd naar het... Leuke ervaring gehad bij studio zaandam. De beeldjes stonden er allemaal zodat je ze goed kan bekijken en vasthouden. Verschillende houdingen staan er ook als voorbeeld. Ik ben benieuwd naar het resultaat maar over de afspraak kan ik alleen maar zeggen; niet twijfelen maar gewoon doen!

Simone

Professionele en persoonlijke aanpak voor een mooie vastlegging van een bijzonder moment. Je wordt zorgvuldig langs de opties begeleid zonder dat er dingen worden opgedrongen.

Claudia van Tienderen

Vriendelijk geholpen bij de afspraak, werd erg op je gemak gesteld, eind resultaat is fantastisch en zo bijzonder.

Suzanne

Fijne sfeer bij binnenkomst. Aardige medewerkers. Duidelijke uitleg en ze nemen de tijd om te kijken wat je wilt, hoe je wilt staan etc. Hele mooi beeldjes, eindresultaat is super geworden!

Elke

Fijne omgeving waar je je bloot kunt stellen om dit mooie moment vast te leggen. Super blij met eind resultaat!!

Christel

Hele fijne, toegankelijke service met goede uitleg.

Daisy

Wow! Net mijn buikbeeldje ontvangen en ik ben echt zo verwonderd. Wat is dit gaaf geworden. Tijdens mijn afspraak voelde ik mij al ontzettend op mijn gemak gesteld, het was in een mooi ingerichte... Wow! Net mijn buikbeeldje ontvangen en ik ben echt zo verwonderd. Wat is dit gaaf geworden. Tijdens mijn afspraak voelde ik mij al ontzettend op mijn gemak gesteld, het was in een mooi ingerichte ruimte, de meiden vertelde mij alles uitgebreid en ik heb alles rustig kunnen bekijken. Uiteindelijk een houten variant gekozen en ik ben zo blij mee! Ik kan iedere zwangere mama dit aanraden, het is echt een bijzonder aandenken en een leuk uitje met professionele begeleiding!

Jeniffer

Absoluut een top ervaring en een prachtig aandenken aan mijn zwangere buik! Mijn vriendin had hier al een goede ervaring gehad en ik dacht, als ik zwanger ben, wil ik ook zo een mooi aandenken. Voor... Absoluut een top ervaring en een prachtig aandenken aan mijn zwangere buik! Mijn vriendin had hier al een goede ervaring gehad en ik dacht, als ik zwanger ben, wil ik ook zo een mooi aandenken. Voor mijn babyshower heb ik een tegoed gekregen en tijdens de afspraak alle voorbeelden goed kunnen bekijken, zo leuk. Even moeten wachten en toen een prachtig beeldje gekregen, zo ontzettend blij mee. Voor elke mama aan te raden, dank jullie wel!!!!

Phyll

Super mooi beeldje mogen ontvangen! Tijdens de afspraak erg op mijn gemak gesteld door de meiden die er werken en ben goed geholpen met het kiezen van het materiaal. Zeker een aanrader om deze... Super mooi beeldje mogen ontvangen! Tijdens de afspraak erg op mijn gemak gesteld door de meiden die er werken en ben goed geholpen met het kiezen van het materiaal. Zeker een aanrader om deze bijzondere periode vast te leggen!

Vanessa

Ik heb mijn beeldje ontvangen, super mooi!
Ik heb even getwijfeld voor welke afwerking ik zou kiezen maar ben uiteindelijk voor veredeld brons gegaan. Het was het wachten meer dan waard! <3