Super goed geholpen. Ze nam alle tijd en ik voelde mij helemaal op mijn gemak
Anne
Zeer vriendelijke service. Fijn geholpen. Prachtig beeldje
ZJ
Ik ben zo ontzettend blij met mijn beeldje! Ik heb er bijna geen worden voor hoe mooi ik hem vind. De locatie waar ik ben geweest was in Zaandam. Het was een hele fijne ervaring en heel bijzonder....Ik ben zo ontzettend blij met mijn beeldje! Ik heb er bijna geen worden voor hoe mooi ik hem vind. De locatie waar ik ben geweest was in Zaandam. Het was een hele fijne ervaring en heel bijzonder. Super bedankt dat ik door jullie zo’n mooie herinnering heb van mijn zwangerschap.
Jacinta
Wat een fijne ervaring! Ze nemen echt de tijd voor je, en stellen je enorm op je gemak.
Sigrid
Kundig, veel keuze en benieuwd naar het resultaat!
Chavonne
Hele fijne ervaring! Stelt je op je gemak
L.
Een geweldige, prettige ervaring gehad in Amersfoort!
Seda
Vandaag op de locatie in Amersfoort geweest. En we zijn nu al zo blij! Fijn om eerst even alle soorten te kunnen zien en te voelen. Ook vond ik het erg prettig om mijn gekozen houding eerst even te...Vandaag op de locatie in Amersfoort geweest. En we zijn nu al zo blij! Fijn om eerst even alle soorten te kunnen zien en te voelen. Ook vond ik het erg prettig om mijn gekozen houding eerst even te oefenen en zo nog wat tips mee te krijgen. Alles op alles om er een perfecte scan van te maken. Super leuk om het complete 3D plaatje alvast te kunnen zien. Heel dankbaar dat we dit hebben kunnen doen, zo fijn geholpen zijn en we straks een prachtig aandenken hebben.
Eline Meijer
Hele fijne ervaring. Voelde mij erg op het gemak en super blij met het eindresultaat
Jet
Van te voren vond ik het toch wat ongemakkelijk om mijn lijf vast te laten leggen maar ik werd compleet op mijn gemak gesteld en kon daardoor helemaal mezelf zijn. Ik geloof dat het eindresultaat...Van te voren vond ik het toch wat ongemakkelijk om mijn lijf vast te laten leggen maar ik werd compleet op mijn gemak gesteld en kon daardoor helemaal mezelf zijn. Ik geloof dat het eindresultaat prachtig wordt. Dit was een boost voor mijn zelfvertrouwen en het was een leuke en gezellige activiteit om te doen! Bedankt Wendy!