Heel gaaf proces om mee te maken en magisch om mijn zwangerschap zo vast te kunnen leggen! Nemen echt de tijd voor je!
Marleen Janse
Wendy heeft ons heel fijn geholpen, voelde mezelf gelijk comfortabel. Alles rustig uitgelegd en we konden alle vragen stellen. Erg benieuwd naar het eindresultaat, ik raad het iedereen aan!
Shalisa
Super fijne ervaring gehad bij de studio in Zaandam! Gezellige meid en alles werd goed uitgelegd en er werd goed de tijd genomen voor mij. Ik zou mijn baby buikje zeker aanraden!
Kimberley
Zeer goed! Heel fijn ontvangst gehad, voelde vertrouwd bij binnen komst. Ruimte is prima. Alles wordt goed uitgelegd. Zeker een aanrader!
Sam
Professionele maar informele sfeer! Er werd duidelijke uitleg gegeven over de verschillende mogelijkheden mbt de beeldjes. Voelde mij helemaal op mijn gemak, er werd genoeg tijd genomen om alles...Professionele maar informele sfeer! Er werd duidelijke uitleg gegeven over de verschillende mogelijkheden mbt de beeldjes. Voelde mij helemaal op mijn gemak, er werd genoeg tijd genomen om alles goed door te nemen. Hele prettige ervaring, zeker aan te raden!
Nadine
Bijzondere ervaring om op deze manier de zwangerschap vast te leggen. Heel mooi!
N
Heel professioneel! Supermooie herinnering!
Laura
Een hele fijne ervaring gehad. Vooraf genoeg informatie gekregen over de afspraak en genoeg kunnen inlezen op de website. Tijdens de afspraak werd alles ook heel goed uitgelegd. Er wordt de tijd...Een hele fijne ervaring gehad. Vooraf genoeg informatie gekregen over de afspraak en genoeg kunnen inlezen op de website. Tijdens de afspraak werd alles ook heel goed uitgelegd. Er wordt de tijd genomen om je te helpen en dat zorgt echt voor een fijne sfeer! Erg benieuwd naar het eindresultaat, 100% vertrouwen in!
Cherish Wildschut
Hele fijne ervaring gehad! Helemaal niet ongemakkelijk en ze nemen echt de tijd voor je. Vandaag ook al heel onverwachts het beeldje binnen. Veel sneller dan ik had verwacht. Ik ben er super blij...Hele fijne ervaring gehad! Helemaal niet ongemakkelijk en ze nemen echt de tijd voor je. Vandaag ook al heel onverwachts het beeldje binnen. Veel sneller dan ik had verwacht. Ik ben er super blij mee!
Milou
Je wordt heel vriendelijk ontvangen, goed geholpen en geadviseerd. Ik kan niet wachten tot mijn beeldje binnen is!