Michelle

Super ervaring! Het was natuurlijk een beetje spannend van te voren. Maar die spanning viel gelijk weg door de goede zorgen. Kan niet wachten om het beeldje te ontvangen.

Laura Verhoeven

Ik voelde mij erg op mijn gemak bij Mijn Baby Buikje tijdens het scannen. Fijn hoe er omgegaan werd met het naakte lichaam en hoeveel uitleg er gegeven werd. Wij zijn zeker van plan terug te komen... Ik voelde mij erg op mijn gemak bij Mijn Baby Buikje tijdens het scannen. Fijn hoe er omgegaan werd met het naakte lichaam en hoeveel uitleg er gegeven werd. Wij zijn zeker van plan terug te komen om ook van papa samen met onze dan geboren dochter een mooi passend beeldje te maken.

Reactie Mijn Baby Buikje:

Wat een mooie review, bedankt! Fijn om te horen dat je je zo op je gemak voelde en de uitleg waardeerde. We kijken ernaar uit jullie terug te zien voor een prachtig beeldje van papa en jullie dochter!

Eline

Hele mooie fijne herinnering van mij zwangerschap

Iris

Er wordt goed meegedacht in alle opties en hoewel naakt zijn best kwetsbaar is voelde ik me heel erg op mijn gemak!

Danielle Duivenvoorde

Fijne afspraak, goede uitleg en stelt je op je gemak.

Martin

(Bewerkt)

Op voorhand goed geholpen door de vrouw in Amersfoort die ons heeft geholpen met het beeldje.
Aardige vrouw, luisterde goed naar onze wensen.

Totdat wij het beeldje binnen kregen, en...
Aardige vrouw, luisterde goed naar onze wensen.

Totdat wij het beeldje binnen kregen, en de hand heel lelijk afgeschaafd/beschadigd is.
Wij zouden teruggebeld worden door betrokkene, dit is niet gebeurd.
Ik heb nu tot 4x aan toe het bedrijf gebeld waarna elke keer werd gezegd: excuses voor het ongemak, maar ze neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Na de 3e keer werd dit weer gezegd, maar heel eerlijk heb ik hierdoor mijn vertrouwen in dit bedrijf een beetje verloren.

Ik hoop dat er niet meer mensen tegen dit probleem aanlopen. De voorbereidingen en de scan e.d. was allemaal prima. Totdat we het beeldje in ontvangst kregen. Het contact was toen ineens heel slecht tot niks.

Annechien Daalderop

Scan afspraak heel fijn verlopen (beeldje nog te ontvangen)

Natalie Sels

Ik ben vandaag langs geweest in Breda en werd daar hartelijk ontvangen door Roos. Ze stelde me direct op mijn gemak en vonden samen een mooie pose uit. Echt een aanrader voor elke mommy to be. Nu... Ik ben vandaag langs geweest in Breda en werd daar hartelijk ontvangen door Roos. Ze stelde me direct op mijn gemak en vonden samen een mooie pose uit. Echt een aanrader voor elke mommy to be. Nu uitkijken naar het eindresultaat al heb ik daar het allerbeste vertrouwen in dat alles super mooi is.
Ontzettend dankbaar

Lieke

Gisteren een zwangerschapsbeeldje laten maken bij Mijn Baby Buikje in de studio Maastricht. Fijne en mooie ruimte.
Het voelde vertrouwd en heb het als prettig ervaren.
Ze leggen goed uit...
Het voelde vertrouwd en heb het als prettig ervaren.
Ze leggen goed uit welke opties er allemaal zijn.
Het scannen is gelukkig snel gedaan.
Heel benieuwd naar het eindresultaat!!

Vanja Smith

Fijn welkom, mooie studio netjes. Veel voorbeelden en keus, hele vriendelijke vrouw. En fijne sfeer en voel me op me gemak. Ik raad het zeker aan!

Reactie Mijn Baby Buikje:

Bedankt voor je mooie woorden! Fijn dat je je zo welkom voelde en de sfeer, voorbeelden en keuzemogelijkheden waardeerde. We zijn blij dat je ons aanbeveelt!