Wendy den Toom

Fijn huiskamer gevoel om je op je gemak te stellen. Enorm vriendelijk en enthousiast personeel! Top ervaring!

Lisa Baartscheer

Gister de scan laten maken. Ik werd heel erg op ons gemak. Elk detail van het beeldje werd gezamenlijk besproken! Ik kan niet wachten om het beeldje neer te zetten!

M. Van der Meer

Hele lieve meid die je erg op je gemak stelt! We kunnen niet wachten tot het beeldje binnen komt.

Beau

Fijne ontvangst, duidelijke communicatie en goede sfeer

Myriam

Vriendelijke meid, leuk 1 op 1 contact. Helemaal prima!

Jaelle

Na een hele pittige zwangerschap. Dit beeldje Kado gehad van mijn lieve vrienden. Zeker een lichtpuntje. Wij zijn met open armen ontvangen en begeleid, en hebben een prachtig beeld uitgekozen. Nu al... Na een hele pittige zwangerschap. Dit beeldje Kado gehad van mijn lieve vrienden. Zeker een lichtpuntje. Wij zijn met open armen ontvangen en begeleid, en hebben een prachtig beeld uitgekozen. Nu al zin om hem in het echt te mogen bewonderen straks!

Oscaly

Hele fijne, warme ruimte. Je wordt goed op je gemak gesteld.

Reactie Mijn Baby Buikje:

Hi Oscaly,
Wat leuk dat je een reactie hebt achtergelaten! We vonden het fijn je bij ons in de studio te hebben.

Jill

Heel lief ontvangen. Alleen heel slecht aangegeven waar je precies moet zijn. De sticker op de deur is heel moeilijk te vinden. Het is net een speurtocht om de goede deur te vinden. Een bordje in de... Heel lief ontvangen. Alleen heel slecht aangegeven waar je precies moet zijn. De sticker op de deur is heel moeilijk te vinden. Het is net een speurtocht om de goede deur te vinden. Een bordje in de tuin zou enorm helpen.

Reactie Mijn Baby Buikje:

Hi Jill,
Hi Jill,
Dank je voor je reactie en helemaal gelijk. We hebben nav jouw feedback direct mooie stickers ontworpen waardoor de zichtbaarheid vele malen beter is voor komende moeders. Dank daarvoor. Liefs Kim

Wendy

De studio is makkelijk te bereiken en je kan parkeren voor de deur (wat wel makkelijk is voor een zwangere vrouw 😜).
Bij binnenkomst enorm vriendelijk ontvangen met wat te drinken. Ook heeft...
Bij binnenkomst enorm vriendelijk ontvangen met wat te drinken. Ook heeft de studio een huiselijke sfeer waardoor je je erg op je gemak voelt.
Duidelijke uitleg gehad over de beeldjes en hoe het in z’n werk gaat. De scan is snel gedaan en er werd goed gekeken of het resultaat van de scan naar wens was.

Al met al een positieve ervaring!

Ben erg benieuwd naar het eindresultaat.

Merlot

Gezellige, ontspannen sfeer, waardoor je je op je gemak voelt! Mag ook alle beeldjes bekijken/voelen waardoor je voor jezelf een goede keuze kunt maken! Dit wordt ook echt aan jou overgelaten omdat... Gezellige, ontspannen sfeer, waardoor je je op je gemak voelt! Mag ook alle beeldjes bekijken/voelen waardoor je voor jezelf een goede keuze kunt maken! Dit wordt ook echt aan jou overgelaten omdat het een persoonlijke keuze is.