Ontzettend leuke ervaring. Voelde me enorm op mijn gemak en kijk uit naar het eindresultaat :).
LCM Pruim
Snel, aardige mensen, goede service. Benieuwd naar eindresultaat
Isabell
Prachtig beeldje en een super fijne sfeer in Breda!
Chantal Vermeulen
Intake verliep lekker soepel en relaxed. Alle opties even toegelicht en rustig kunnen bekijken. De scan ging snel en het resultaat in 3D op de computer is al goed zichtbaar, nu nog even geduld tot...Intake verliep lekker soepel en relaxed. Alle opties even toegelicht en rustig kunnen bekijken. De scan ging snel en het resultaat in 3D op de computer is al goed zichtbaar, nu nog even geduld tot het er is.
Chanel
Super leuk en lief geholpen, werd direct op mijn gemak gesteld.
Linda
Fijne omgeving, fijne sfeer. Had verwacht mij ongemakkelijk te voelen, dit was totaal niet zo. Veel voorbeelden om uit materialen, maten en poses te kiezen.
Carli
Heel leuke ervaring gehad bij Mijn Baby Buikje, warme ruimte, lieve gastvrouw en zoveel prachtige beeldjes om uit te kiezen! Er is een hele mooie gedetailleerde scan gemaakt. Ik kijk er vast enorm...Heel leuke ervaring gehad bij Mijn Baby Buikje, warme ruimte, lieve gastvrouw en zoveel prachtige beeldjes om uit te kiezen! Er is een hele mooie gedetailleerde scan gemaakt. Ik kijk er vast enorm naar uit het beeldje straks thuis te hebben.
Eveline
Fijne ontvangst en goede uitleg. Er heerst een gemoedelijke sfeer. Leuke aankleding van de werkruimte, waardoor je je op je gemak voelt. Ik raad ‘Mijn baby buikje’ zeker aan voor een mooi aandenken...Fijne ontvangst en goede uitleg. Er heerst een gemoedelijke sfeer. Leuke aankleding van de werkruimte, waardoor je je op je gemak voelt. Ik raad ‘Mijn baby buikje’ zeker aan voor een mooi aandenken van de zwangerschap.
Ariënne
Mooie 3D prints en hopelijk straks een prachtig beeldje.
Charissa
Wat een onwijs mooi aandenken van een bijzonder periode! Super fijn ontvangen, voelde mij meteen op mijn gemak. Het beeldje is echt heel mooi geworden. Deze gaat een speciaal plekje krijgen 💙😍