Helaas nog niks ontvangen hier zit nog op levering te wachten dan valt er weinig te beoordelen
Edwin
De set past helaas niet op de aansluitnoppen. De kwaliteit en afwerking is naar behoren.
Peter
Mooie matten set welke goed past enkel mis ik hakstuk bestuurs zijde
Harry
Prima prijs, pasvorm en kwaliteit.
Yvonne
Goede pasvorm automatten
Maria
De automatten zijn prima, Samenwerking met DPD slecht.
Rob
Super kwaliteit
John
Deze Matten Zijn van tayota het moet zijn van de Ayco 2019 deze graag retour en de goeie leveren.svp.vr gr John.
Ricardo
De automattenset is precies zo als ik hem wilde hebben.
Laura
Matten op 3-12-2020 besteld en op 16-12-2020 nog steeds niet binnen, 2x gebeld naar firma en zouden kijken hoe dat kon en dan zouden ze mij terugbellen, bij de keren niet terug gebeld. Derde keer...Matten op 3-12-2020 besteld en op 16-12-2020 nog steeds niet binnen, 2x gebeld naar firma en zouden kijken hoe dat kon en dan zouden ze mij terugbellen, bij de keren niet terug gebeld. Derde keer gebeld en toen vertelde ze dat matten al gesneden waren maar de kleur van de rand niet in voorraad was, en die zou 16-12-2020 binnen komen en zouden de matten uiterlijk 18-12-2020 geleverd zijn......ben benieuwd