De maten zijn goed. De service alleen erg slecht bijna 3 weken moeten wachten op mijn bestelling. En hier zelf voor moeten mailen en bellen. Na het telefoontje kon ik opeens een mailtje krijgen dat...De maten zijn goed. De service alleen erg slecht bijna 3 weken moeten wachten op mijn bestelling. En hier zelf voor moeten mailen en bellen. Na het telefoontje kon ik opeens een mailtje krijgen dat mijn bestelling vertraging had
Marinus
Hij is heel mooi,en wat we graag wilde hebben we gekregen. De afwerking is goed. De aflevering kan wel eens wat lang duren, wij hebben 2 weken moeten wachten voordat ze afgeleverd werden.
Gerard
Matten voor Toyota Yaris 2009
Henk
Prima service. Matten passen perfect en zien er goed uit. Levering duurde langer dan was beloofd.
Henk
Super mooie materialen past perfect.maar je moet wel een beetje geduld hebben levering liet even op zich wachten. Waar dan heb je wel wat😀
Supermooie automattenset! We zijn er zeer tevreden over.
Gerard
5 april besteld, nu 30-april nog niets ontvangen. 16-4 Gebeld zouden dezelfde week geleverd, niets! 29-4 Opnieuw gebeld, moeten deze week geleverd worden, we gaan het zien. Excuses waren drukte en...5 april besteld, nu 30-april nog niets ontvangen. 16-4 Gebeld zouden dezelfde week geleverd, niets! 29-4 Opnieuw gebeld, moeten deze week geleverd worden, we gaan het zien. Excuses waren drukte en ziekte. Wel bijzonder, levertijden op de site zijn tussen 5 en 8 dagen. Ook bijzonder dat ik een mail krijg om dit bedrijf te beoordelen terwijl ik nog niets heb ontvangen. Komt niet betrouwbaar over. Tip. Ik zou proactief reageren als er problemen zijn met leveren.
Leveringspakket goed verpakt ziet er netjes uit
Marianne
Super mooie matten en voor mooie prijs. Zeker een aanrader