Mattenset voor een mazda cx3 besteld. Hou rekening met een langere levertijd, heb 7 Jan, besteld en is geleverd op 20 Jan. Nadat ik telefonisch contact heb gehad. Terwijl dat er op de site staat...Mattenset voor een mazda cx3 besteld. Hou rekening met een langere levertijd, heb 7 Jan, besteld en is geleverd op 20 Jan. Nadat ik telefonisch contact heb gehad. Terwijl dat er op de site staat tussen 5-8 werkdagen. Verder ben ik zeker tevreden over de matten.
Johan
Duurt wel even, maar de kwaliteit is zeer goed. Pasvorm is uitstekend. Alleen de levering is wat minder, kon helaas niet zien wanneer het pakket werdt afgeleverd. Stond in 1x op een...Duurt wel even, maar de kwaliteit is zeer goed. Pasvorm is uitstekend. Alleen de levering is wat minder, kon helaas niet zien wanneer het pakket werdt afgeleverd. Stond in 1x op een avond voor mijn deur.
Marie-Therese
Nog mooier dan verwacht en liggen perfect
John
Door de vakantie duurde het afleveren wat lang. Mooie mat goede prijs.
Bestuurdersplek was het meest versleten
Sjoerd
Past niet op de Kia terwijl dit wel online stond.
Nee de matten zijn goed voor de auto die we hebben