Ik had mijn automatten besteld via hun website en binnen enkele dagen werden ze bij mij thuis bezorgd. Alles leek in orde totdat ik merkte dat een rand van het...Wat een geweldig bedrijf!
Ik had mijn automatten besteld via hun website en binnen enkele dagen werden ze bij mij thuis bezorgd. Alles leek in orde totdat ik merkte dat een rand van het stiksel loszat.
Ik heb foto's genomen en deze opgestuurd. Binnen de kortst mogelijke tijd kreeg ik een reactie waarin ze hun excuses aanboden en me vertelden dat ze zonder extra kosten nieuwe automatten zouden opsturen.
Vandaag heb ik de nieuwe matten ontvangen en ze zijn van topkwaliteit!
Dit bedrijf is een genoegen om mee te werken!
Marc
Perfect op maat
Rik slenders
Het zijn hele nette en kwalitatieve matten, boven wat ik verwacht had!
Marijke
Goeie kwaliteit
Jeroen
Automatten met gekleurde rand besteld, beide kleuren komen niet overeen met het bestelde
Dick Tolboom
Erg ontevreden, matten 1 ½ week geleden besteld. In de bevestigingsmail staat een levertijd van 3 tot 5 dagen, nu nog steeds niet ontvangen. Gemaild en beeld, maar op de mail geen reactie, en de...Erg ontevreden, matten 1 ½ week geleden besteld. In de bevestigingsmail staat een levertijd van 3 tot 5 dagen, nu nog steeds niet ontvangen. Gemaild en beeld, maar op de mail geen reactie, en de telefoon wordt niet opgenomen. Oplichting??
Ruud
Perfecte pasvorm voor de opgegeven auto.
Bob
Passen prima als je een vraag hebt snel antwoord.Allee dpd doet er 3 dagen over.Daarom moet je rekenen op 14 dagen na levering
Gaby
Precies de matten van mijn merk en bouwjaar gekocht en ze pasten echt helemaal niet! Ze waren veel te klein! Ze garanderen dat het past! Dat deed het dus niet na 1 telefoontje en meerdere e-mails 1...Precies de matten van mijn merk en bouwjaar gekocht en ze pasten echt helemaal niet! Ze waren veel te klein! Ze garanderen dat het past! Dat deed het dus niet na 1 telefoontje en meerdere e-mails 1 reactie gehad daarna nog meerdere mails gestuurd maar daar geen antwoord op gekregen. Toen maar op eigen houtje de matten terug gestuurd. ik kreeg mijn geld wel terug maar de terugstuurkosten van €7,65 niet terug gekregen. Ik vind dit bedrijf zeker geen aanrader!!!!!!
Matten zijn perfect...achter ook 1 hele mat ipv 2 losse