Meer dan klantvriendelijk geholpen en een uitstekende kwaliteit van de planten. Wij zijn zeer content!
C.Sijts
(Bewerkt)
Planten staan erin . Wel 'n hele klus om ze goed te binden.
recobri groentechniek
Heel fijn contact en goed overleg. komen hun afspraken helemaal na.
b van der weerd
Correcte levering en een goede kwaliteit voor een goede prijs
Gijs
Goede ervaring, planten van een goede kwaliteit zoals ook de prijs van een goede kwaliteit. snelle levering en op de afgesproken tijdspad.
Snarf
Bezorging perfect, planten 1.70 cm zeer fris en netjes, 10 kleine plantjes wat uitgedroogd sommigen meer wortel dan aarde in potjes.
Schook
Snelle levering. Hele mooie en goede planten.
Jan
Keurig verzorgd
Hurkmans
Supersnelle levering en groeit meteen en heel snel aan. De Hedera staat er mooi fris bij.
A.H.
Prima service. Nadat de betaling in eerste instantie niet lukte werd ik gebeld waarbij geïnformeerd werd naar de oorzaak. Prettig contact gehad. Snelle levering. De schermen...Prima service. Nadat de betaling in eerste instantie niet lukte werd ik gebeld waarbij geïnformeerd werd naar de oorzaak. Prettig contact gehad. Snelle levering. De schermen zien er ook mooi en volgroeid uit.