Keurig afgeleverd. De heg ziet er fantastisch uit. Ik ben er blij mee.
tuinman
Mooie planten en volgens afspraak op tijd geleverd
J de Boer
Heel goed mooie kwaliteit, en stukken goedkoper dan een intratuin en een snelle duidelijke levering
GEWOON Rob Heijne
Keurig teruggebeld dat mijn bestelling niet geleverd worden ivm het volume wat wij nodig hadden. Het bedrag zou direct weer worden teruggeboekt. Toen heb ik aangegeven op nieuwe beschikbaarheid te...Keurig teruggebeld dat mijn bestelling niet geleverd worden ivm het volume wat wij nodig hadden. Het bedrag zou direct weer worden teruggeboekt. Toen heb ik aangegeven op nieuwe beschikbaarheid te willen wachten, dat zou drie weken gaan duren, maar was al beschikbaar met een week 👍🏻. Levering perfect, planten perfect kortom zeer tevreden.
Nick de Jong
Mooie planten, snel geleverd. Chauffeur was een beetje jong/onhandig, maar dat komt helemaal goed!
M van der Stelt
Wel snelle levering maar niet de planten die ik had verwacht. Planten waren 50 cm korter als aangegeven op de site. Sommige planten hadden maar 1 streng met de juiste afmeting. De rest van de plant...Wel snelle levering maar niet de planten die ik had verwacht. Planten waren 50 cm korter als aangegeven op de site. Sommige planten hadden maar 1 streng met de juiste afmeting. De rest van de plant was rond de meter. Na telefonisch contact verzekerde de medewerker dat de planten minimaal 1.70 meter zouden zijn. Onzin dus.
Rob
Super winkel
Aldo
Hedera besteld en keurig bezorgd, goede kwaliteit planten. Prima service
Rob Vader
Zeer snelle levering. Ik had er twee besteld. Een ervan deed was niet goed en bleef bruin. Is binnen een week vervangen door nieuwe. Supper vriendelijk en prettig contact gehad
S
De planten werden keurig op de afgesproken dag geleverd, en zelfs tot in de tuin bezorgd.