Problemen met de transporteur .Palen zijn zoek werden twee dagen later geleverd. Nu twee snipperdagen moeten opnemen.
s
Mooie hedera voor een prima prijs. Goede service
Hedera
V hoof
Goed geregeld
Nilis
Prima gelopen, snelle bezorging, goede planten. Ik zou alleen graag op de website willen zien hoeveel ranken per plant de hedera's ongeveer hebben.
Oostendorp
Levering op tijd, maar mager aan de maat die geleverd zou worden
Van Buren
Mooie rekken met hedera
Beste medewerkers, ik probeer al de hele week jullie te contacteren om door te geven dat ik nog 20 klimopplanten extra wil bestellen. In eerste instantie hadden wij 100 besteld, maar nu willen wij...Beste medewerkers, ik probeer al de hele week jullie te contacteren om door te geven dat ik nog 20 klimopplanten extra wil bestellen. In eerste instantie hadden wij 100 besteld, maar nu willen wij 120 in totaal. Dit zou eerst vrijdag (vandaag) geleverd worden. Mijn vraag is dus ook of dit op maandag 3 juni geleverd kan worden? Groet Mamia (ananastraat 24 nijmegen )
Peppie
Prima geleverd
Frans
Goede en snelle levering en mooie planten, alleen erg veel groene lintjes om de hedera's + veel nietjes. Erg lang bezig geweest om deze eraf te halen en 7 van de 10 keer zaten de nietjes door de...Goede en snelle levering en mooie planten, alleen erg veel groene lintjes om de hedera's + veel nietjes. Erg lang bezig geweest om deze eraf te halen en 7 van de 10 keer zaten de nietjes door de bladeren heen of zaten er 3-6 lintjes over of zeer kort op elkaar. Ik ben zeker geen tuinier, maar ik vond het overdreven veel.