Onze ervaring met het bedrijf zijn goed. Op tijd en netjes geleverd en de Hedera ziet er goed uit en groeit inmiddels goed. Zijn dus heel tevreden.
Erik Veldboer
Ondanks een late bestelling, toch snel geleverd. Ook kon ik goed aangeven waar de vervoerder de pallet neer kon zetten. Bij levering was ik niet thuis, maar de pallet stond perfect....Ondanks een late bestelling, toch snel geleverd. Ook kon ik goed aangeven waar de vervoerder de pallet neer kon zetten. Bij levering was ik niet thuis, maar de pallet stond perfect. Ook de kwaliteit van de planten is goed. Ik ben geen kapotte of bruine planten tegen gekomen.
Claudia
Hedera ziet er keurig uit. Levering via Transmission was heel erg vertraagd. Pas om 20:30 kwamen de planten nadat ik om 17:00 had gebeld. Anders was t waarschijnlijk een dag later geweest
Cebro
De hedera 2 dagen in huis en geplant .en nu maar hopen dat het aanslaat. De service was perfect en op afgesproken tijd geleverd. Alleen op de dag van aflevering was er een actie van MijnHedera bij...De hedera 2 dagen in huis en geplant .en nu maar hopen dat het aanslaat. De service was perfect en op afgesproken tijd geleverd. Alleen op de dag van aflevering was er een actie van MijnHedera bij een bestelling zou je mestkorrrels krijgen dus te vroeg besteld.
Suzanne
Heel fijn contact, goed advies en fijne begeleiding. Daarnaast prachtige losse en kant-en-klare Hedera's ontvangen.
Tuinliefhebber
Levering op de gevraagde dag. Degelijk verpakt, alle planten hebben het transport goed overleefd. Stevige planten met goed uitziend blad. Klein minpuntje; De meeste hedera’s hadden...Levering op de gevraagde dag. Degelijk verpakt, alle planten hebben het transport goed overleefd. Stevige planten met goed uitziend blad. Klein minpuntje; De meeste hedera’s hadden 3 of 4 stevige en lange stengels, maar enkele planten hadden er slechts 2.
Henk
Planten kwamen netjes verpakt aan op een houten minipallet. Grond was wel wat droog, maar heb planten meteen gedompeld bij aankomst en aangeplant
Bart
Vakkundig advies en snel verzonden. Planten zijn goed verpakt en gezond. Chauffeur zette de pallet helaas op straat ipv in de tuin. Voor de rest helemaal prima.