We hadden het formaat...Na de recensies gelezen te hebben en telefonisch om wat inlichtingen gevraagd komen wij tot de conclusie dat dit een topbedrijf is met hart voor de zaak .
We hadden het formaat 1.75m-2.00m besteld en waren gemiddeld E6,63 kwijt, daar kan geen kwekerij aan tippen.
En het bezorgen, wij hadden de 18 planten de volgende dag al, netjes rechtop verpakt op een halve vlonder.
In de toekomst komen wij zeker terug, kortom een aanrader!
Koosje
Super ๐๐ป๐๐ป๐๐ป๐๐ป
Mvp
Snelle levering (op het afgesproken moment) en goede service. Je ontvangt bijvoorbeeld ook een aanplantadvies. Mooie plantjes die goed groeien!
Irene
Telefonisch contact was uitstekend. Ik kreeg goed advies. De bestelling kwam snel binnen en het product was mooi
A.W.
Bij telefonisch contact , prima geholpen . Planten prima kwaliteit . Bezorging ook prima.
Dirk
Correcte service! Had geen T&T mail gekregen. Mailtje naar de klantenservice en vrijwel direct een antwoord. Levering op de dag die ik had gevraagd. Goed verpakt. Mooie planten.
Ineke
Klantvriendelijk en perfect kant en klaar panelen geleverd.
Ans
Goede informatie zowel telefonisch als via de site. Snelle levering.