Afspraken keurig nagekomen. Alles op tijd geleverd en de Hedera's doen het goed
Galvatron
Erg goed. Fijn contact en snelle levering. Absoluut een aanrader.
Laurens
Aanrader!
Super planten keurige levering en nog gedegen beschrijving voor het planten etc.
Wim Leijser
Correcte afwerking.
Uiterst tevreden klant
Zeer goed, uitstekende kwaliteit
Hein
Ondanks alle problemen (betreffende derde partijen) waarbij eigenlijk de leverancier MijnHedera direct niet verantwoordelijk gehouden kan worden hebben ze er alles maar dan ook alles aangedaan om de...Ondanks alle problemen (betreffende derde partijen) waarbij eigenlijk de leverancier MijnHedera direct niet verantwoordelijk gehouden kan worden hebben ze er alles maar dan ook alles aangedaan om de bestelling binnen de overeengekomen levertijd af te leveren . Niet anders dan mijn complimenten voor de wijze waarop men begaan is met de klant binnen MijnHedera petje af. Vele (web)winkels zouden aan hun een voorbeeld kunnen nemen. Ondanks alles niet te vergeten waar het om gaat een goede kwaliteit mooie volle hedera schermen geleverd gekregen tegen een concurrerende prijs ben met deze zeer tevreden . Een aanrader voor zowel het product als ook de betrokkenheid van MIJNHEDERA.nl medewerkers Al met al een heel plezierige ervaring
Ik had 120 hederaas en voeding besteld en kreeg het keurig op pallet binnen.prachtige hederaas voor betaalbare prys.
Oranjewoud
Zeer positief. Goede kwaliteit planten en levering volgens afspraak
Abhi
The product is nice Delivery is on time But delivered outside the house and when asked for little help to place it in the house I was told I have no time