Miguel Venegas

Mooie, gezonde planten. Snelle levering en goede service

Elbé van Gilst

Heel vriendelijk. Snelle levering. Planten in een goed conditie. Ben heel blij met die bedrijf en zal zeker in die toekomst alleen maar bij die leverancier bestellen. Echt top kwaliteit!

B100

Snel geleverd, mooie planten.

Stefan

Goede bezorging. Goed verpakt. Er zit wat verschil in hoe vol sommige planten zijn

Willy

(Bewerkt)

Voor het bestellen en afleveren Prima, maar van de 20 stuks gaan er toch een paar planten dood ??. , Dat is wel jammer.
Dit is gekomen denk ik door de warmte tijdens het vervoer en nu tijdens...
Dit is gekomen denk ik door de warmte tijdens het vervoer en nu tijdens deze hete dagen.
Dit gemeld bij MijnHedra , zij vinden het ook jammer dat er toch planten dood gaan, ondanks het water geven en de grond voorzien van mest , ook zij zeggen dat het kan komen door de hoge temp- , zij bieden nieuwe planten aan , gratis , dat noem ik Service , TOP
Met Vriendelijke groet, Willy van den Dam , Tiel

Wendy

Is een sterkte plant en kan echt tegen stootje !!

Eddy

Alle afspraken nagekomen en levering conform bestelling

M

Prima ervaring, spullen goed en op tijd geleverd. Goede respons toen er iets mis ging In bestelproces. Ondanks het droge weer lijken de planten goed aan te slaan.

de Jong

Snelle service , mooie hekken met Hedera , goede communicatie via de mail .

Lambertus Pince van der Aa

Een goede fles wijn behoeft geen krans

Goede service zeer te vreten.