Goede website, telefonsch goed bereikbaar voor advies, snelle levering.
Lizette
Prima, de gevraagde leverdatum werd wat lastig maar na een prettig telefonisch contact werd er een goed alternatief geboden. Levering conform bestelling.
Anton van beek
Utstekende kwaliteit en service, geen reden meer om naar een winkel toe te rijden, perfect online en what you see is what you get !
Dental udding beregn
Snelle levering , goede communicatie , top kwaliteit en volgens bestelling
Jan
Te vroeg geleverd, waardoor de hedera bij planten behoorlijk slap was, gelukkig kon het wat hebben
Nico
Goede voorlichting, uitstekende producten
Bianca van der Harst - de Bruijn
93 Hedera planten gekocht, verschillende kwaliteit mbt volgroeiing en lengte
Ed
Wat jullie bedrijf betreft is alles prima in orde, dat kan ik niet zeggen over de vervoerder. Kwamen dus niet op de afgesproken dag en tijd maar pas de volgende dag zonder ook maar even een mailtje...Wat jullie bedrijf betreft is alles prima in orde, dat kan ik niet zeggen over de vervoerder. Kwamen dus niet op de afgesproken dag en tijd maar pas de volgende dag zonder ook maar even een mailtje of telefoontje te geven. De hagen waren wel erg droog en slap maar gelukkig kan hedera wel wat hebben. Eindoordeel jullie een 10 vervoeder een 1 dus gemiddeld een krap zesje.
Pieter
De bestelling werd niet op de voorgestelde datum geleverd, maar twee dagen eerder, waardoor ze langer ongepland in een kartonnen doos zaten
J. de Weerd
Hedera 150-175 besteld. Mooie planten, de volgende dag netjes op een pallet bezorgd.