Werd keurig op tijd bezorgd netjes ingepakt op een pallet.
Overvliet H
Keurig netjes en op tijd afgeleverd.
Super snelle levering en keurig geholpen bij vragen ivm plaatsen en onderhoud van de hedera.
MC
Er was wat geode met de dag van aflevering en niet alle planten zijn de afgesproken 180- 200 cm, sommige daarentegen weer iets langer. De planten zelf zijn wel van een prachtige kwaliteit!
esther
Helemaal prima. Mooie planten, goede afspraken.
Nancy van Ballegooij
Heel goede en snelle levering. Precies volgens de website, binnen 2 werkdagen. Fijne klantenservice waar ik goede adviezen heb gekregen. Plantjes zien er keurig uit en ze groeien al goed.
Rene
Fijne ervaring met Mijnhedera.nl, eerst gebeld voor advies, goed advies gekregen over hoe en welke hedera te gebruiken, Snelle levering, eind resultaat is top
Cors Dieterich
Gemakkelijk bestellen via de website, perfect geleverd, mooie planten, goede voorlichting.
Paul Hamers
Ik heb het bedrijf eerst gebeld en kreeg een zeer charmante uitleg hoe ik de bestelling het beste kon plaatsen. Dat heb ik gedaan en 2 dagen later werd deze keurig netjes afgeleverd. Mooie...Ik heb het bedrijf eerst gebeld en kreeg een zeer charmante uitleg hoe ik de bestelling het beste kon plaatsen. Dat heb ik gedaan en 2 dagen later werd deze keurig netjes afgeleverd. Mooie planten prima verpakt wij zijn er blij mee. Ik had nog een vraag en werd wederom op deskundige wijze te woord gestaan door mevr Leopold. Gewoon een fijn bedrijf.