Mij bevinding met Hedera is goed bevallen. mijn kant en klare klimop schutting snel en correct geleverd, afhandelig ook duidelijk en goed gegaan.
MVG; G.Reitsma.
Sabine
Supersnelle levering en kwaliteit is top! Daarnaast ook nog eens normale prijzen ?
K
Prima service!
Peetje
Frans Witteman
Goed!
Harry norder
Wij hebben hier 300 planten besteld en de eerste levering is bij transport bedrijf verdwenen heb gebeld en kreeg t gevoel dat er echt goed achteraan is gebeld enkel de Hedera was niet te traceren....Wij hebben hier 300 planten besteld en de eerste levering is bij transport bedrijf verdwenen heb gebeld en kreeg t gevoel dat er echt goed achteraan is gebeld enkel de Hedera was niet te traceren. Toen hebben ze de orde opnieuw afgestuurd en deze was netjes optijd binnen en de planten waren perfect alsnog super tevreden en dankbaar voor de goede zorg.
Eukie
Wachten waard !! De hedera in de hoogte die we wilden was niet voorradig. We hebben 6 weken gewacht en hebben nu een prachtige wand vol met hedera! Keurig verpakt geleverd !!