Mistte wel een...Goed, snelle bestelling en op maat geleverd. Echter 1 hek was niet helemaal gelijk, bovenkant zit een boog aan het eindepunt.... Ze stonden er al, toen zag ik het pas.
Mistte wel een beschrijving hoe de beugels etc bevestigd diende te worden, nu was het gokken..
Joep
Snel, goede kwaliteit, vriendelijke mensen.
Pieter
Gewoon goed
Jeroen
Positief
Marcel v Ham
Snelle service. Zat alleen een weekend tussen waardoor de planten kurkdroog en slap waren. Gelukkig is het een sterke plant.
Bekenkamp
Snelle levering en goede kwaliteit!
Erik van der Grond
Goede oppak, keurige plant! Helaas stonden ze op een gebroken palet wat een beetje lastig was om deze alleen te legen. Aandachtspuntje of voor de bezorger.
Dhr Wolf
Keurige logistiek. Vriendelijke support. De heg had alleen meer gevuld mogen zijn maar dit zou binnen 2 weken opgelost moeten zijn