Chantal

Goed, goede snelle levering op de aangegeven datum

Tevredenklant

Vriendelijk te woord gestaan door de telefoon voor 13.00 besteld en de volgende dag in huis!

Hallo, inmiddels heb ik al via de mail een reactie gegeven. Abusievelijk heb ik vermeld, dat mijn bestelling op maandag voorafgaand aan mijn verzoek op donderdag is geleverd. Dit moet zijn de... Hallo, inmiddels heb ik al via de mail een reactie gegeven. Abusievelijk heb ik vermeld, dat mijn bestelling op maandag voorafgaand aan mijn verzoek op donderdag is geleverd. Dit moet zijn de dinsdag, maar voor mij persoonlijk was dat nog te vroeg. De vrijdag was de dag van planning en plaatsing.

Ervaring en telefonische vragen werden duidelijk en professioneel afgehandeld. Verzoek om de bestelling op donderdag te bezorgen en het 4 dagen eerder kwam op maandag was enigszins teleur stellend.... Ervaring en telefonische vragen werden duidelijk en professioneel afgehandeld. Verzoek om de bestelling op donderdag te bezorgen en het 4 dagen eerder kwam op maandag was enigszins teleur stellend. Ik was pas op vrijdag in de gelegenheid om de schutting te plaatsen. Op de site staat ook dat de palen op 120 cm van mekaar moeten worden geplaatst en gelukkig heb ik van tevoren dit met het monteren van beugels gecontroleerd en kwam van hart tot hart paal rond 130 cm. Mogelijk kunnen jullie als bedrijf een plattegrond met maten bijleveren? Voor het overige naar wens.

Senna

Alles goed via plan en planning gelopen ook de bezorging

Marcel Van Brienen

Super snelle service!
En prachtplanten, we hebben ze gister alle 120 in gezet en zijn er blij mee!
Dit is onze 2de keer dat wij bestelt hebben bij jullie en wederom goed bevallen???

Klant

Planten besteld 180 / 200 cm. Halen bij lange na niet de 180 maar eerder de 160. Verpakking van de pallet was niet zoals het hoort. Veel planten zaten in de verdrukking.

V

Makkelijk te bestellen. Goede communicatie. Optijd geleverd.

Hoveniersbedrijf B.A.R.T.

Keurig aan de afspraken gehouden en zeer correct afgehandeld.
De klimop planten zelf waren wel aan de lage kant en niet de beschreven 175/ 200 maar eerder een krappe 175
Dat vind ik wel...
Keurig aan de afspraken gehouden en zeer correct afgehandeld.
Dat vind ik wel een groot minpunt en zal bij een volgende bestelling in de gedachte mee worden genomen.
Prijs/ kwaliteit prima in orde

Jasper

Duidelijke website, keurige levering volgens afspraak en goede kwaliteit planten.