Coen

Helder in de communicatie en daardoor een soepel bestelproces. Fijn dat je kan kiezen voor een gewenste afleverdatum.

Planten zijn in uitstekende conditie geleverd, netjes verpakt op...

Planten zijn in uitstekende conditie geleverd, netjes verpakt op een pallet.

Toos Nobelen

Duidelijke site, prima communicatie (via telefoon en mail). Hoogte viel enigszins tegen; had 1.50 à 175 besteld maar in de grond halen ze iets van 1.40 m. (dus de pothoogte wordt meegeteld) Maar... Duidelijke site, prima communicatie (via telefoon en mail). Hoogte viel enigszins tegen; had 1.50 à 175 besteld maar in de grond halen ze iets van 1.40 m. (dus de pothoogte wordt meegeteld) Maar ach....laat de natuur nu zijn werk maar doen.
Alles werd in ieder geval keurig verpakt aangeleverd.

Ano Niem

Prima levering en goed produkt!

Sharon

Wij hebben de planten afgehaald maar de 'automatische emails' hebben hier niet op ingespeeld want je krijgt dan info om te kunnen tracken en tracen.
De planten zijn mooie planten maar sommige...
De planten zijn mooie planten maar sommige waren echt aan de kleine kant en een aantal hadden maar 1 tak zonder zij takken.

G.J. Meijn

Hedera wordt netjes bij mij thuis afgeleverd.

Had wel enige problemen met de bakken eraf halen is mannenwerk.

Annie

Geweldig. Super goede service. Ook telefonisch contact gehad en goed advies gekregen en super vriendelijk. Makkelijke site om te bestellen. Lage verzendkosten. Snel en zeer netjes geleverd. De... Geweldig. Super goede service. Ook telefonisch contact gehad en goed advies gekregen en super vriendelijk. Makkelijke site om te bestellen. Lage verzendkosten. Snel en zeer netjes geleverd. De Hedera's zagen er top uit. Bedankt.

C.kolder

Prima. Alleen deze beoordeling al eerder gegeven. Nu weer mail?

Marlies

Snelle levering van de kant en klare hagen en volledig volgens de verwachtingen. Voor het plaatsen van de bestelling ook telefonisch contact gehad en erg goed en klantvriendelijk geholpen.

Joel

Mooie Hedera's besteld bij MijnHedera. Wat echt niet kan, is dat ze worden omschreven als 180-200cm, met vervolgens de opmerking dat ze niet volgroeid zijn. Ipv ze te verkopen als een kleinere maat,... Mooie Hedera's besteld bij MijnHedera. Wat echt niet kan, is dat ze worden omschreven als 180-200cm, met vervolgens de opmerking dat ze niet volgroeid zijn. Ipv ze te verkopen als een kleinere maat, worden ze tegen de prijs van de grotere maat verkocht. Reactie was dat ze nou eenmaal heel hard lopen en dat hij dus moest kiezen tussen niet leveren en te klein leveren. Klopt natuurlijk niet, ze kunnen ook leveren voor een lagere prijs! Uiteindelijk vanwege de toch nog steeds lage prijs wel 80 stuks gekocht. Allemaal 160-170 hoog vanaf de aarde en ze zien er echt netjes uit. Nu even afwachten hoe ze groeien.
Tweede minpunt: de levering werd op donderdag beloofd voor vrijdag, maar zonder bericht werd het zomaar zaterdag. Was voor mij geen probleem, maar als ik ze echt vrijdag nodig had gehad, was dat natuurlijk waardeloos geweest.

M boot

(Bewerkt)

Mijn ervaring, positief verrast door de uitstekende afterservice aangezien ik niet content was over de hoogte van de hedra's.
Het bedrijf heeft direct actie ondernomen en heeft mij een...
Het bedrijf heeft direct actie ondernomen en heeft mij een keurige oplossing aangeboden. Kortom erg tevreden!!