Levering pas na het weekend Was niet zoals aangegeven 1 a 2 dagen levertijd De bezorger pleurt de kist met beplanting voor deur terwijl je kan je zien dat er een oprit voor een rolstoel...Levering pas na het weekend Was niet zoals aangegeven 1 a 2 dagen levertijd De bezorger pleurt de kist met beplanting voor deur terwijl je kan je zien dat er een oprit voor een rolstoel is... mijn vrouw was buiten heeft hun gemist. Moest ik speciaal van werk komen en zij al die tijd buiten. Een beetje oerdom van deze bezorger Kwaliteit van beplanting moet ik nog afwachten....
Anneleen Berger
Zeer goed
Freddy Van Bogget
Mooie planten, degelijk verpakt en compact geleverd.
Marjolein
Goed!
Ferdinand Haberl
Wij hebben voor de eerste keer bij dit bedrijf vijf Hedera elementen van 1,80x1,20 besteld. Levering snel geen lange wachttijden maar het was een misverstand, dit misverstand is binnen twee dagen na...Wij hebben voor de eerste keer bij dit bedrijf vijf Hedera elementen van 1,80x1,20 besteld. Levering snel geen lange wachttijden maar het was een misverstand, dit misverstand is binnen twee dagen na tevredenheid honderd procent opgelost TOP_TOP. Van mij een dikke 10.
X
Goed!
Lisa
Snelle levering. Donderdagavond besteld, maandag geleverd. 3 van de 16 planten leken wel wat minder van kwaliteit maar we hebben ze geplant en zien wel of ze vanzelf groter/sterker worden. Hedera is...Snelle levering. Donderdagavond besteld, maandag geleverd. 3 van de 16 planten leken wel wat minder van kwaliteit maar we hebben ze geplant en zien wel of ze vanzelf groter/sterker worden. Hedera is een sterke plant. Hele fijne en duidelijke informatie over het planten op de website!
G.J. Mourik
Makkelijk bestellen, goede communicatie, snel geleverd