Ellen

Mijn ervaring is goed, snelle levering en de hedera is goed verpakt.

Erik

Prima product voor nette prijs. Keurig ingepakt geleverd

Frank

(Bewerkt)

Mijn hedera’s werden na bestelling snel geleverd. Direct na het plaatsen kreeg de haag te maken met een winterse temperaturen gevolgd door een periode met veel zon wat de planten uiteraard geen goed... Mijn hedera’s werden na bestelling snel geleverd. Direct na het plaatsen kreeg de haag te maken met een winterse temperaturen gevolgd door een periode met veel zon wat de planten uiteraard geen goed heeft gedaan. Na contact met mijnhedera werd met gratis voeding aangeboden om zo het herstel te bevorderen.

P. van Schijndel

Mijn ervaring was heel goed! Goed advies, snelle levering en goede service toen we 1 scherm over hadden. De schermen met hedera zien er goed uit. Je kijkt er nog wel doorheen, maar ze zijn goed... Mijn ervaring was heel goed! Goed advies, snelle levering en goede service toen we 1 scherm over hadden. De schermen met hedera zien er goed uit. Je kijkt er nog wel doorheen, maar ze zijn goed gevuld tot bovenaan.
Ik zou het iedereen aanbevelen!!

P.

Goede punten allen bezorging is een dingetje wat aandacht nodig heeft

T. Smeets

Gewoon goed

G. Maas

Prima prijs en zeer vlot geleverd. Kwaliteit is ook goed

Sandra Brunia

Snel geleverd, mooie gezond ogende planten en fijne instructies voor het goed aanplanten op de site. Top!