Mooie planten, juiste lengte, goed verpakt afgeleverd
Prive
Pas naar 4 dagen geleverd!
Hanneke
Duidelijke website, na bestelling duidelijke informatie over levering. Zeer goede kwaliteit. Zou hier zeker weer bestellen.
Th.van Bracht
Ik heb geleverd gekregen 60 hedera 150-175 en 60 hedera 80-100 De kleinere maat zat in oranje containertjes en de beworteling was ( in tegenstelling met de grote maat) uitgedroogd maar we...Ik heb geleverd gekregen 60 hedera 150-175 en 60 hedera 80-100 De kleinere maat zat in oranje containertjes en de beworteling was ( in tegenstelling met de grote maat) uitgedroogd maar we hebben ze toch maar geplant omdat dat binnen een dag de voorkeur heeft.
Yvo
Snel en goed geleverd door vriendelijke chauffeur. 80 planten van 180/200 besteld, top kwaliteit! Met duidelijk aanplant advies. Nu al genieten van een mooi groen aanzicht.
Particulier
Positief
AM
Goede informatie over verloop bestelling bevestigingsmail betalingsmail en mail over verzending alles prima geregeld