In het najaar hoge Hedera besteld. Werden keurig op tijd geleverd. Zagen er ook heel goed uit. In het voorjaar speciale Hedera mest gegeven ( direct erbij gekocht). De meesten zien er nu (begin...In het najaar hoge Hedera besteld. Werden keurig op tijd geleverd. Zagen er ook heel goed uit. In het voorjaar speciale Hedera mest gegeven ( direct erbij gekocht). De meesten zien er nu (begin Mei) fantastisch uit en groeien hard. Ik zou ze zo weer kopen. Heel tevreden.
Max Lie
Pluspunt: Makkelijk bestelbaar via de site. Duidelijk kostenoverzicht. Minpunten: pas op het laatst is zichtbaar wat de leveringskosten zijn. Daarnaast is geen rekening gehouden met de...Pluspunt: Makkelijk bestelbaar via de site. Duidelijk kostenoverzicht. Minpunten: pas op het laatst is zichtbaar wat de leveringskosten zijn. Daarnaast is geen rekening gehouden met de aangegeven leverdatum; 3 dagen te vroeg geleverd op het moment dat er niemand thuis was voor ontvangst en controle. Er bleken 2 artikelen niet meegeleverd te zijn. De aftersales service kan ook beter. Ik wacht na een week nog op een reactie op mijn mails.
Schildersbedrijfpsmit
?
Hans Geven
Levering correct en netjes. Lengte van plantjes 150 - 175 cm viel mij erg tegen ondanks dat ik wist de pot meetelde en het bericht gelezen had dat de hedera niet de bovenkant van de stok had...Levering correct en netjes. Lengte van plantjes 150 - 175 cm viel mij erg tegen ondanks dat ik wist de pot meetelde en het bericht gelezen had dat de hedera niet de bovenkant van de stok had bereikt. Ook het aantal strengen per plantje, nadat ik de stok eruit had gehaald, viel mij erg tegen. Over bestelde plantjes van 180- 200 cm geen klachten.
Karin
We hebben voor de hele straat Hedera besteld bij MijnHedera.nl. In de rest van de wijk was al hedera aangeplant. Wij waren zeer verrast door de goede kwaliteit van de planten! De hedera in onze...We hebben voor de hele straat Hedera besteld bij MijnHedera.nl. In de rest van de wijk was al hedera aangeplant. Wij waren zeer verrast door de goede kwaliteit van de planten! De hedera in onze straat ziet er stukken beter uit dan in de rest van de wijk. We kregen ook goede informatie over het aanplanten en handige tips. Vlotte levering en vriendelijke service.
Frank
Levering compleet. Goede kwaliteit hedera. Geplaatst volgens de tips.