Zeer klantvriendelijk. Goede informatie in de showroom.
Eenvoudig bestellen via internet en heel mooi product geleverd.
Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, dit waarderen wij zeer. Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!
Mooie, goedkope jaloezieƫn, maar wel met transportschade ontvangen
Eenvoudig te bestellen
Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:
Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat uw order beschadigd binnen is gekomen, helaas kan ik hier geen melding over terug vinden. Transport schade moet binnen 7 werkdagen gemeld...
Prima zeer tevreden over afhandeling van onze bestelling
Alles gewoon in orde zoals afgesproken
Na eerste bestelling waren we zeer tevreden hebben nog 2 bestellingen geplaatst
Mooie afwerking vlugge levering goe verpakt š
Aanrader
Meermaals positief contact gehad via de chat op de website van mijnhoutenjaloezieen. Helder advies en geen vraag was te gek. Helaas in een hele drukke periode besteld, waardoor de chat af en toe...
Goede kwaliteit, transparante prijs en adequate service.
Komt afspraken na
kwalitatief hoog product
Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:
Erg tevreden over het geleverde produkt!
Super, heel correct en makkelijk
Snelle levering en makkelijke website