Kees

Heel goede ervaring, alles volgens afspraak gemaakt.

Degelijk materiaal.

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, dit waarderen wij zeer. Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Bamboe jaloezie

Roy Hoekstra

Snel geleverd en top kwaliteit

Hesja Roijinga

Zeer goed, hulpvaardig en goede kwaliteit.

Alle vragen worden snel en correct beantwoord, we kregen veel verschillende staaltjes snel toegestuurd, de jaloezieen zijn precies op maat, het resultaat is naar volle tevredenheid, erg mooi. Ook... Alle vragen worden snel en correct beantwoord, we kregen veel verschillende staaltjes snel toegestuurd, de jaloezieen zijn precies op maat, het resultaat is naar volle tevredenheid, erg mooi. Ook extra breed is hier geen probleem, waardoor we de gesplitste ramen konden samentrekken, wat een rustig, ruimtelijk resultaat geeft.

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Jeroen van de Craats

Slechte service bij vertraging product

Zeer tevreden. Snelle levering van op maat gemaakte jaloezieën. Hangt mooi. De kwaliteit is zoals beschreven. Vragen per email gesteld werden redelijk snel beantwoord. Eén minpuntje: op de vraag of... Zeer tevreden. Snelle levering van op maat gemaakte jaloezieën. Hangt mooi. De kwaliteit is zoals beschreven. Vragen per email gesteld werden redelijk snel beantwoord. Eén minpuntje: op de vraag of ik de beugels direct tegen de bovenkant van de nis (in de dag) kon bevestigen werd bevestigend geantwoord, maar dan is er geen ruimte meer om de sierplint te bevestigen. Bij mij niet erg, want er hangen bamboe rolgordijnen voor.

Thea Corvers

Fijn bedrijf, als je vragen hebt wordt je kundig te woord gestaan.

Snelle levering en een mooi product.