De afhandeling van de bestelling verliep vlot, ondanks de feestdagen. Zeer tevreden, de geleverde producten voldeden aan de verwachtingen.

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

Jacqueline

Mooie jaloezieen

Het snel leveren van de voorbeeld lamellen

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review. Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Debbie Rijnders

Snelle service, bij informatie vragen zijn ze vriendelijk en bereid om mee te denken

Mooi materiaal, klantvriendelijk

Ronald Vat

Via internet gevonden en zijn nog dichtbij gevestigd ook.
Veel keuze, doordat onze keuze niet voorradig was moesten we 6 tot 8 weken wachten, binnen 4 weken hadden we het binnen, klasse. Via internet gevonden en zijn nog dichtbij gevestigd ook.
Prijs is echt veel beter dan bij andere zaken en voor goede kwaliteit.

Keuze genoeg, kwaliteit, dorps geholpen dwz: geen haast, goed advies, nemen de tijd.
Goede uitleg over inmeten.
Snelle bezorging, ondanks niet op voorraad.
Prijstechnisch sterk.

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review. Super om te horen dat uw raamdecoratie sneller geleverd was dan verwacht! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Martens

Goede en duidelijke website om het juiste product te selecteren en bestellen.
Correcte levering.

goede prijs / kwaliteit verhouding

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor positieve review. Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Nicky van horck

Super producten en goede kwaliteit en prijs.

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Verhoeven

Top service! Wij hadden een spoed bestelling vlak voor kerst, en het werd binnen 1 week geleverd!

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review Verhoeven! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

Diana de Mooij

(Bewerkt)

Bamboe jaloezie besteld voor een draaikiepraam, dat het voor een draaikiepraam is, is niet aan te geven op de site, dus daar moet je apart voor bellen of mailen. Niet handig!
Klemmen voor het...
Klemmen voor het draaikiepraam worden apart bezorgd, ook niet handig, want het is niet gecommuniceerd dat dat gebeurd, dus lijkt het alsof de helft van je bestelling is zoekgeraakt. De volgende dag wordt de jaloezie bezorgd met een ophanginstructie die niet bestemd is voor een draaikiepraam, niet handig dus! Na een chat wordt aangegeven dat dit op site staat. Eindelijk zo ver om de jaloezie te gaan ophangen, blijken er geen schroefjes bij te zitten om de beugels aan de draaikiepraamklemmen te bevestigen. Zijn specifieke schroefjes, dus die kan je ook niet overal zo maar kopen. Ook niet handig! Bovenstaande is opgelost, ik ben gebeld en kreeg de aanbieding dat de luxaflex op kosten van mijnaamdecoratie opgehangen zou worden door een monteur, hier geen gebruik van gemaakt, maar de schroefjes worden nagestuurd. Zij gaan leren van bovenstaande hebben ze aangegeven.

Erg te spreken over de service: bereid om met je mee te denken en erg klantvriendelijk!

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw review, nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

FrankK

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw feedback FrankK, wij nemen dit zeker mee. We hebben de handleiding op onze website staan en momenteel zijn wij bezig met video's en nog duidelijkere handleidingen die... Hartelijk dank voor uw feedback FrankK, wij nemen dit zeker mee. We hebben de handleiding op onze website staan en momenteel zijn wij bezig met video's en nog duidelijkere handleidingen die toegevoegd zullen worden bij het product.
Wij hopen dat het product verder naar wens is en wensen u veel plezier van uw raamdecoratie toe.