Top bedrijf! Enorm goed geholpen door een vriendelijke jongeman. Prachtige showroom. Een onwijs klantvriendelijk en servicegericht bedrijf

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Onwijs bedankt voor uw positieve review! Heel fijn om te horen dat u zo blij bent met onze service! Veel plezier gewenst van uw raamdecoratie. Met vriendelijke groet, Team Joe Benelli home&living

Maten kloppen prima, net werk afgeleverd enbinnen de tijd die aangegeven werd

Keurig afgewerkt en verpakt

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review, nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

De kleurstalen waren binnen 2 dagen binnen en de jalouziën waren eenvoudig te bestellen

Duidelijke meetinstructie en keurige aflevering.
Jalouziën waren goed verpakt zodat ze niet konden beschadigen

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

Bruin

Heel fijn. Prima website en de houtenjalouzieen worden heel snel geleverd

Snelheid en prima website

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Onwijs bedankt voor uw positieve feedback! veel plezier gewenst van uw raamdecoratie met vriendelijke groet, team Joe Benelli home & living

Marianne Ruizeveld de Winter

Ik ben ontzettend goed en leuk geholpen.

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review Marianne, nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Aimad el Mourabit

Een hele fijne ervaring met dit bedrijf.. de service die Joe Benelli hanteerd zijn uitmuntend.
Klasse ga zo door.

Geert

De jaloezieen werden na 12 dagen netjes op tijd geleverd.
Ze zagen er heel netjes uit.
En ze passen perfect.

Ze doen wat ze beloven.

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Bedankt voor uw positieve review! Heel veel plezier gewenst van uw raamdecoratie. Met vriendelijke groet, Team Joe Benelli home & living.

Mark Nuy

Makkelijk bestellen, eenvoudig en veilig betalen, niet te lang wachten op levering. Al met al een uitstekende aanschaf ervaring.

Materiaal is prima, degelijke uitvoering, netjes...

Materiaal is prima, degelijke uitvoering, netjes afgewerkt. Prima op maat, ook erg belangrijk.

Enige nadeel is dat afwerk lat niet iets groter besteld /geleverd kan worden. We hebben in één kozijn drie delen gemonteerd met tussenruimte zodat lamellen kunnen bewegen zonder de anderen te raken, maar daarbij is dus aan voorkant onderbreking op twee plaatsen.

Materiaal is prima, degelijke uitvoering, netjes...

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review. Helaas zie ik geen contact over de afdeklatten, via de website kan dit inderdaad niet aangegeven worden, omdat we de website zo gemakkelijk en... Hartelijk dank voor uw positieve review. Helaas zie ik geen contact over de afdeklatten, via de website kan dit inderdaad niet aangegeven worden, omdat we de website zo gemakkelijk en gebruiksvriendelijk willen houden. Wij kunnen dit zelf wel toevoegen. Met bamboe is dit mogelijk tot een maximale breedte van 240cm. Wanneer u ons een mailtje stuurt kan ik eventueel nog een lat of latten nasturen, zodat dit perfect afgewerkt is!

Heel goede ervaringen

de nauwkeurigheid waarmee de jaloezieën gemaakt zijn.

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review, nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

Marije

Nette service en duidelijke communicatie. Goed product.

Makkelijk te bestellen en duidelijke info over producten.

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review Marije, veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!