Positief, het gewenste product volgens de gemaakte afspraken geleverd.

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

Snelle levering alles perfect passend

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Dank voor uw positieve review, nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

angela lowe

goede kwaliteit, toegankelijke website, snelle levering

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review Angela! nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

Marike Moolhuijzen

Top

Mooie kwaliteit, fijn om proefjes aan te kunnen vragen

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Bedankt voor uw positieve review Marike! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

Goed. Op 1 klein puntje na.
Goed. Op 1 klein puntje na.
Ik heb een melding gedaan dat een plastic verbindingsstukje elke keer los schiet en gevraagd om een nieuw exemplaar. Hierop is vanuit jullie geen aktie ondernomen. Het betreft een verbindingsstukje van onze 1e aankoop bij jullie,

Snelle levering.

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Wij helpen u graag verder, zou u contact met ons kunnen opnemen? Dan kunnen wij dit zo snel mogelijk voor u oplossen! In ons systeem zie ik helaas geen melding over een verbindingstukje.
Alvast...
Alvast dank voor uw reactie.

Prima!
Prima!
Alleen jammer dat een op maat gemaakt artikel niet terug gestuurd kan worden. Ik snap het wel. Maar helaas zit ik nu met 2 (van de 6) verkeerde jaloezieën. Ik dacht dat ze wel op de deur geschroefd konden worden, maar ze zijn zo zwaar en dik dat dat geen optie is.

Duidelijke website en veel keus.

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Bedankt voor uw review! Helaas kan maatwerk niet retour, dit wordt speciaal naar uw wensen gemaakt. U kan eventueel wel kijken of u de jaloezieen kan verkopen, er bestaat een kans dat een potentiële... Bedankt voor uw review! Helaas kan maatwerk niet retour, dit wordt speciaal naar uw wensen gemaakt. U kan eventueel wel kijken of u de jaloezieen kan verkopen, er bestaat een kans dat een potentiële koper dezelfde afmetingen wenst.
Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

Anouk

Twee houten jaloezieën besteld. Sneller geleverd dan verwacht en mooie kwaliteit!

Na meetinstructies makkelijk zelf op te meten.
Handig ophangsysteem.
Mooie kwaliteit.

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review Anouk! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

Wilma

Mooi en snel geleverd.

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Bedankt voor uw positieve review Wilma, nog veel plezier van uw jaloezieen gewenst!

S. Kok

Prima en snelle service. Erg blij met het eindresultaat. De vouwgordijnen zijn helemaal naar onze zin.

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review S.Kok, wij zullen dit ook zeker doorgeven aan de monteur! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

Lucie Tenhave

De hor ziet er prima uit.
Eenvoudig te monteren.
Het duurde alleen wat lang voor hij werd geleverd

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Bedankt voor uw positieve review Lucie, excuses dat de levertijd wat langer duurde met de hor. Wij wensen u nog veel plezier van uw hor!