Positief, het gewenste product volgens de gemaakte afspraken geleverd.
Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:
Hartelijk dank voor uw positieve review! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.
Dank voor uw positieve review, nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!
goede kwaliteit, toegankelijke website, snelle levering
Hartelijk dank voor uw positieve review Angela! nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.
Mooie kwaliteit, fijn om proefjes aan te kunnen vragen
Bedankt voor uw positieve review Marike! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.
Snelle levering.
Wij helpen u graag verder, zou u contact met ons kunnen opnemen? Dan kunnen wij dit zo snel mogelijk voor u oplossen! In ons systeem zie ik helaas geen melding over een verbindingstukje.
Alvast...
Duidelijke website en veel keus.
Bedankt voor uw review! Helaas kan maatwerk niet retour, dit wordt speciaal naar uw wensen gemaakt. U kan eventueel wel kijken of u de jaloezieen kan verkopen, er bestaat een kans dat een potentiële...
Na meetinstructies makkelijk zelf op te meten.
Handig ophangsysteem.
Mooie kwaliteit.
Hartelijk dank voor uw positieve review Anouk! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.
Bedankt voor uw positieve review Wilma, nog veel plezier van uw jaloezieen gewenst!
Hartelijk dank voor uw positieve review S.Kok, wij zullen dit ook zeker doorgeven aan de monteur! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.
Bedankt voor uw positieve review Lucie, excuses dat de levertijd wat langer duurde met de hor. Wij wensen u nog veel plezier van uw hor!