Je moet als eerste goed huiswerk doen en daarna wordt je meerdere malen gevraagd of de afmetingen kloppen.
Je krijgt tijdig bericht dat het bestelde binnen is en afhankelijk van de manier van doorzenden /afhalen kan je een afspraak maken. Alles gebeurt in gezamenlijk overleg en op een uiterst vriendelijke manier.

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review, nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Vlaar

Goed product goede behandeling prima geregeld

Peter

Bij het afleveren van mijn bestelling van 3 houten jaloezieën was er een tijdens het vervoer beschadigd, dit ondanks de extra beschermingsstroken op de hoeken van de verpakking. Na mijn melding had... Bij het afleveren van mijn bestelling van 3 houten jaloezieën was er een tijdens het vervoer beschadigd, dit ondanks de extra beschermingsstroken op de hoeken van de verpakking. Na mijn melding had ik volgende dag al het antwoord. Zonder enige discussie werd er een volledige nieuwe jaloezie besteld en toegezonden. De oude hoefde niet terug. Binnen 10 werkdagen In een woord TOP service.

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review Peter! Excuses dat het niet direct naar behoren is aangekomen, wij wensen u nog veel plezier van uw raamdecoratie.

Leo

Vanaf de bestelling tot de levering geen enkel probleem.
Alles volgens afspraak.
Ook telefonisch vooraf alles perfect geregeld.
TOP.TOP.

Henk

Tweede keer dat ik hier heb besteld en tot twee keer toe uitermate tevreden.

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

Mooie kwaliteit, mooie afwerking. perfecte levertijd.

Jan Dettmeijer

Mooie jaloezieën voor een vriendelijke prijs.

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve recensie, nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Willem

Via een duidelijke website kunnen kiezen uit vele opties en mogelijkheden en bestelling geplaatst. De houten jaloezieën werden binnen de aangegeven levertijd afgeleverd en alles was helemaal... Via een duidelijke website kunnen kiezen uit vele opties en mogelijkheden en bestelling geplaatst. De houten jaloezieën werden binnen de aangegeven levertijd afgeleverd en alles was helemaal compleet en kon eenvoudig opgehangen worden. Ook de maatvoering was perfect, goede kwaliteit tegen een redelijke prijs!

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review en feedback punt, u hoort dit inderdaad eerder te ontvangen, dit zullen wij zeker meenemen! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

M. Stigter

Raamdecoratie waar je elke dag blij van wordt, wie wil dat nou niet ?
Als je dat hebt dan is het goed!
Raamdecoratie waar je elke dag blij van wordt, wie wil dat nou niet ?
Als je dat hebt dan is het goed!
Transparant, mooie lichtinval en toch de gewenste privacy met flexibele bediening, daar waren wij naar op zoek en dat is gelukt.

Linda Sanders

Jalouzien

Reactie Mijnhoutenjaloezieen.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review en bedankt voor het feedback punt, dit was bij ons nog niet bekend en zullen wij gelijk oppakken. Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!