Carla Stuut-Zimmer

Super gecommuniceerd, we kregen de kleur stalen die we vroegen. Daarna de bestelling keurig geleverd.

Als is gewoon top. Communicatie is echt perfect gewoon kan menig bedrijf een voorbeeld aannemen. We hadden ze al vlak na binnenkomst van onze jaloezien bedankt voor de perfecte levering.

Mijnhoutenjaloezieen

ZEER GOED

Zeer GOEDE jaloezieën perfect

Yvonne Casteleins de Koning

Goed!

E.G.M. Hindriks

Geen op of aanmerkingen

Ziet er allemaal strak uit.

Roos

Ok

prima

Rick Kaihatu

Winkel online ontdekt, prijzen én reviews vergeleken. Daarna afspraak gemaakt. Materiaal kunnen bekijken. Aan tafel werd de offerte gemaakt en per e-mail doorgestuurd. We kregen de tip van de... Winkel online ontdekt, prijzen én reviews vergeleken. Daarna afspraak gemaakt. Materiaal kunnen bekijken. Aan tafel werd de offerte gemaakt en per e-mail doorgestuurd. We kregen de tip van de verkoopster om het thuis nogmaals te checken.

Zo gezegd, zo gedaan. Na checken thuis gelijk besteld, en binnen de aangegeven periode kregen we de twee rolgordijnen keurig thuisbezorgd.

Een kwartier later hingen ze "op de dag".
We zijn super tevreden!

visser

Prima geholpen en werd mooi optijd bezorgd

Timmer

Goed,alleen waren we in de veronderstelling dat er band tussen zou zitten en is jammer genoeg alleen touw(koord).waarschijnlijk met het kijken en vergelijken weer terug gegaan op koord en wij niet... Goed,alleen waren we in de veronderstelling dat er band tussen zou zitten en is jammer genoeg alleen touw(koord).waarschijnlijk met het kijken en vergelijken weer terug gegaan op koord en wij niet meer op gelet.erg jammer maar helaas.

Heb 1x iets besteld dus geen idee voor sterke punten

A. Fhij

Heel erg tevreden

snelle levering, geweldig verpakt en het produkt is erg mooi.