J.C.Vos

Keurig op tijd geleverd , goed uitziend product . Helaas is het nietnmogelijk jaloezie normaal te laten zakken , ws een " maandags-exemplaar .

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Wat spijtig om te lezen dat de jaloezie niet naar behoren werkt. Dit is uiteraard niet de bedoeling, maar valt wel onder garantie. Wij ontvangen graag een mail met ordernummer, foto en afmeting om... Wat spijtig om te lezen dat de jaloezie niet naar behoren werkt. Dit is uiteraard niet de bedoeling, maar valt wel onder garantie. Wij ontvangen graag een mail met ordernummer, foto en afmeting om dit voor u op te lossen. Alvast dank voor uw reactie!

Salina Voets

Hartstikke fijn geholpen, mooie prijs. Ik heb dit bedrijf gevonden via internet en zag dat ze in Rhoon gevestigd waren wat bij ons in de buurt is. Wij zijn wezen kijken naar de kwaliteit en zijn... Hartstikke fijn geholpen, mooie prijs. Ik heb dit bedrijf gevonden via internet en zag dat ze in Rhoon gevestigd waren wat bij ons in de buurt is. Wij zijn wezen kijken naar de kwaliteit en zijn goed geholpen door 1 van de medewerkers. Uiteindelijk gekozen voor de Deluxe variant i.p.v. de Budget en heel blij mee. We hebben nu opnieuw een bestelling gedaan voor de jaloerzieen in de woonkamer.

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, dit waarderen wij zeer. Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

C van der Waal

Zeer prettig

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Een van de shutters hangt scheef we krijgen het niet goed.

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Dank voor uw review en wat spijtig om te lezen dat een jaloezie scheef hangt. Dit is niet de bedoeling, maar valt wel onder de garantie. Zou u ons een mail met ordernummer, foto en desbetreffende... Dank voor uw review en wat spijtig om te lezen dat een jaloezie scheef hangt. Dit is niet de bedoeling, maar valt wel onder de garantie. Zou u ons een mail met ordernummer, foto en desbetreffende afmeting kunnen sturen? dan zullen wij dit zo snel mogelijk voor u oplossen!

Alles naar wens.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Uw ervaring

Prima, alles volgens afspraak, snelle levering

Teddy Smit

2xbesteld via de website, fantastisch mijn buren waren er zo enthousiast over dat zij ook besteld hebben!

Kwaliteit en snelle levering,

Lagerwerf

Helemaal geweldig

Willem

Prima adres voor raamdecoratie!

Uw ervaring

Makkelijk bestellen, vlotte levering, uitstekende verpakking, goed product.

Geweldig