Snelle levering echter 1 jaloezie hangt scheef - lopende klacht hele slechte be-afhandeling.

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Wij vinden het spijtig om uw slechte review te lezen. U heeft ons per mail gevraagd de jaloezie op maandag op te halen, dit hebben wij direct voor u ingevoerd, op maandag zelf heeft u dit afgezegd,... Wij vinden het spijtig om uw slechte review te lezen. U heeft ons per mail gevraagd de jaloezie op maandag op te halen, dit hebben wij direct voor u ingevoerd, op maandag zelf heeft u dit afgezegd, helaas is de chauffeur dan al met de opdracht weg en kunnen wij dit niet meer wijzigen.
Wij hebben contact met u gezocht over een mogelijke leverdag en hier geen reactie op gehad, u geeft later aan zelf contact met de transportdienst opgenomen te hebben in plaats van met ons, deze informatie komt dan niet bij ons terecht.
Graag lossen wij het probleem zo snel mogelijk op, helaas zijn ook wij afhankelijk van de transportdienst en uw aanwezigheid op de afgesproken dag.
Zou u nog vragen hebben dan kan u ons bereiken op 010-7200400 of per mail op info@joebenelli.nl.

Wij zijn in de showroom geweest en daar heel prettig geholpen. Wat stalen mee naar huis gekregen.
Daarna bestelling via internet geplaatst. Die werd vlot geleverd.

Helemaal blij mee!

Uw ervaring

Prima kwaliteit, makkelijk te installeren en keurig geleverd!

P.H. de Vijlder

Mooi product. Exact op maat, eenvoudige montage.

Goede kwaliteit, exact maatwerk en snelle levering.

Govaers

Zeer mooie houten raamdecoratie besteld mooi van kleur en goede levering!

Uw ervaring

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelde raamdecoratie.

Karin Schoonakker

Jaloezieën zijn prachtig en de maten precies zoals gemeten prima levering alleen jammer dat er geen schroeven of Parkers bij zitten

Ruime keus en prima kwaliteit en dat voor een goede prijs

Jessica

Ik heb voor de 2e keer houten jaloezieën besteld bij Mijnraamdecoratie.nl en wederom zijn er prachtige jaloezieën geleverd. Erg tevreden over de snelle levertijd en de prijs/kwaliteit verhouding.

Uw ervaring

Een wijziging van formaat, omdat ik deze zelf verkeerd had ingevoerd, werd snel doorgevoerd!