Over het bedrijf niets anders dan lof. Ik heb gevraagd krijgen en uiteindelijk was alles in orde. Over de levering echter ben ik absoluut niet tevreden!! Show op een dag geleverd worden om 1600 uur...
Snelle levering. Voor de budget prijs moeie jaloezieen.
Uw ervaring
Snelle levering. Goed ophang systeem.
Reactie Mijnraamdecoratie.nl:
Hartelijk dank voor uw positieve review Anita, dit waarderen wij zeer. Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst
Ik heb de door mij bestelde aluminium raam jaloezien binnen de voorspelde tijd netjes en perfect op maat binnen gekregen dus ik bestel hier zeker weer en raad dit bedrijf te zeerste aan.
Uw ervaring
Ze doen wat belooft word en dat is wat ik zoek in een firma.
Reactie Mijnraamdecoratie.nl:
Hartelijk dank voor uw positieve review, dit waarderen wij zeer. Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!
Mooie kleur! Handig systeem makkelijk te monteren. En staat super mooi!
Reactie Mijnraamdecoratie.nl:
Hartelijk dank voor uw positieve review Jenny, dit waarderen wij zeer. Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!
Goede ervaringen
Mooi product, goede kwaliteit, nette levering.
Uw ervaring
Ik werd goed op de hoogte gehouden van wanneer de levering zou plaatsvinden. Product werd op de afgesproken dag en tijd geleverd. Product ziet er mooi uit.
Reactie Mijnraamdecoratie.nl:
Prachtig jaloezie ontvangen snel geleverd
Ik ben heel tevreden