Prima. Mooi product
Reactie Mijnraamdecoratie.nl:
Dank voor uw reactie! Nog veel plezier van uw raamdecoratie gewenst. Met vriendelijke groet, Joe Benelli home & living.
Bedankt voor uw positieve terugkoppeling. Nog veel plezier van uw raamdecoratie gewenst! Met vriendelijke groet, Joe Benelli home & living
zeer goede ontvangst en een zeer bedreven uitleg door een jonge dame. [toppie]
Alles precies opmaat afgeleverd.En goed verpakt.Past perfect.
Bedankt voor uw terugkoppeling. We gaan hiernaar kijken. Onze producten komen inderdaad vanuit Europa. Normaalgesproken worden deze direct naar u toegestuurd. Nog veel plezier van uw raamdecoratie...
Bedankt voor uw terugkoppeling. Helaas zitten wij aan 10 tot 15 werkdagen gebonden, omdat het om maatwerk gaat. Fijn dat u verder wel tevreden bent. Nog veel plezier van uw raamdecoratie gewenst!...