A Heide

De luxaflex zijn mooi, al vind ik het storend dat de ene een ander koord heeft dan de andere. Terwijl ik hetzelfde bestel. Niet netjes. En ik vind de levertijd misleidend.

Beste A. Heide,
Beste A. Heide,
Wij hebben geprobeerd contact op te nemen en ook een mail gestuurd, het is niet de bedoeling dat de koorden niet hetzelfde zijn wanneer u hetzelfde product heeft besteld. Wij horen graag van u zodat wij dit kunnen oplossen.
De levertijd is gemiddeld 5 -15 werkdagen. Dit ligt ruim van elkaar af, omdat het product en de drukte bepalend zijn voor de levertijd. Onze excuses wanneer u dit als misleidend heeft ervaren.
Team Joe Benelli.

Kevin Berkhof

Goede site, nette prijzen, mooie producten.

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review Kevin, nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Dalemans

Heel goed

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review Dalemans, nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

j.kok

Duidelijk,snel,goed.

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review J. Kok, nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Keurig de order afgehandeld, wel black box, geen track&trace.

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw review en excuses dat u geen track& trace heeft ontvangen, dit gaan wij controleren zodat dit in de toekomst niet weer gebeurd.
Veel plezier van uw raamdecoratie...
Veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst!

Grandioos

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review, dit waarderen wij zeer! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

Mw Timmer

Ruime keus en je wordt heel vriendelijk te woord gestaan!

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review Mw Timmer! Wij wensen u nog veel plezier van uw raamdecoratie.

Marijke

Erg goed. Kwaliteit. Makkelijk te bestellen

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw review Marijke! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

Peter van Bemmelen

Wist niet dat jullie het werk uitbesteden aan een ander bedrijf dus keek raar op toen ik een pakket kreeg uit Engeland , maar dat mag de pret niet drukken want het hangt helemaal perfect. Een dikke... Wist niet dat jullie het werk uitbesteden aan een ander bedrijf dus keek raar op toen ik een pakket kreeg uit Engeland , maar dat mag de pret niet drukken want het hangt helemaal perfect. Een dikke tien, perfect systeem om het op te hangen met een mooie afwerk lijst...... helemaal top

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Bedankt voor uw positieve review Peter! Een van onze leveranciers zit inderdaad in Engeland. Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.

Top bedrijf nette en snelle levering

Uw ervaring

Hele goede ervaring ik had mijn jalouzieen binnen 5 dagen in huis er werd netjes op de hoogte gehouden via de mail

Reactie Mijnraamdecoratie.nl:

Hartelijk dank voor uw positieve review! Nog veel plezier van uw raamdecoratie toegewenst.